Türkiye Tekstil, Örme ve Giyim Sanayii İşçileri Sendikası (TEKSİF) Denizli Şubesi Başkanı Recep Oktay ve TEKSİF Sendikası Örgütlenme Uzmanı Ömer Seyfettin Atılgan, işçileri sendikaya davet etmek için pankart açtı.
Tekstil işçi servislerinin geçtiği Denizli-Ankara karayolunda açılan
"Çalışanlar, ekonomik, sosyal hak ve menfaatlerini korumak, geliştirmek için, serbestçe sendikaya üye olurlar" yazılı pankartla tekstil işçileri, sendikaya üye olmaya davet edildi.
TEKSİF Denizli Şubesi Başkanı ve Türk-İş Denizli Temsilcisi Recep Oktay, gazetecilere yaptığı açıklamada, dev pankartla Denizli'deki TEKSİF'in örgütlenmesinin bir başlangıcını yaptıklarını, sendikanın anayasal bir hak olduğunu işçilere öğretmek istediklerini kaydetti.
Bu konuda sendikal faaliyetlere başladıklarını ifade eden Oktay, "İnşallah önümüzdeki günler içerisinde daha iyi şartlar ve koşullarda işçilerimizin hak ve emeklerinin karşılığını alabilmesi için, sendikal örgütlenmenin önünü açmak istiyoruz" dedi.
- DENİZLİ
Son Dakika › Yerel › Sendikadan İşçilere Pankartlı Davet - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.