"Seyit Onbaşı" Ödemiş'te Sahnelendi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

"Seyit Onbaşı" Ödemiş'te Sahnelendi

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
"Seyit Onbaşı" Ödemiş\'te Sahnelendi

Ödemiş Ülkü Ocağı Temsilciliği, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 97.Yıldönümü ve Deniz Şehitlerini Anma Günü nedeniyle gece düzenledi.

Ödemiş Ülkü Ocağı Temsilciliği, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 97. Yıldönümü ve Deniz Şehitlerini Anma Günü nedeniyle gece düzenledi.

Şehir Salonu'nda düzenlenen geceye Ülkü Ocakları İzmir İl yöneticileri, çevre ilçelerin başkanları, MHP İlçe Başkanı Metin Kırlı, Şoförler Odası Başkanı Tahir Silay, mahalle muhtarları, Ödemiş'li 14 şehidin aile ve yakınları ile kalabalık vatandaş topluluğu katıldı.

Ülkü Ocakları Genel Merkezi Tiyatro Grubu tarafından sahnelenen "Seyit Onbaşı" adlı oyun beğeni ile izlendi. Tiyatro gösteriminin ardından şehit ailelerine MHP İlçe Başkanı Metin Kırlı ve Ülkü Ocakları başkanları tarafından çerçeveli Türk Bayrağı hediye edildi. Şehit yakınları göz yaşlarına hakim olamadı.

(AG-ERG-

20.03.2012 19: 44: 19

TSI

NNNN

Kaynak: İHA