Sgk'dan Araklı'da Bilgilendirme Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Sgk'dan Araklı'da Bilgilendirme Toplantısı

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğü'nce, Sosyal Güvenlik ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu ile ilgili Araklı'da bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

07.03.2013 15:52

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğü'nce, Sosyal Güvenlik ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu ile ilgili Araklı'da bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Bir restoranda düzenlenen toplantıya, Kaymakam Adnan Tezcan, Belediye Başkanı Recep Çebi, SGK İl Müdürü Musa Bulut, daire amirleri, mali müşavirler, Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanları ve basın mensupları katıldı.

Belediye Başkanı Çebi, ilçenin marka ilçe olması yolunda SGK'ya hizmet binası arsası bağışlamanın gururunu taşıdıklarını belirterek, "Gelişmeye ve büyümeye en müsait ilçelerden biri olmamız münasebetiyle bu hareketliliğin bir parçası olarak 250 bin nüfusa hizmet verecek 850 metrekarelim SGK hizmet binamızın arsasını tereddütsüz bağışladık" dedi.

SGK Müdürü Bulut ise Belediye Başkanı Recep Çebi'nin hiç tereddüt etmeden çok değerli bir arsayı kurumlarına tahsis ettiğini ifade ederek, "Kendisine huzurlarınızda teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Bulut, 6385 sayılı kanunla Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu ile bazı kanunlarda oeğişiklik öngören kanun tasarısının TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildiğini de kaydederek, bu kanunla yaklaşık 4,5 milyon kişinin yarar sağlayacağını söyledi.

Muhabir: Mustafa Solmaz

Yayıncı: Asena Akçay - TRABZON

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sgk'dan Araklı'da Bilgilendirme Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement