Batman SGK Çalışanlara 'Motivason, Stres' Semineri Verecek - Son Dakika
Yerel

Batman SGK Çalışanlara 'Motivason, Stres' Semineri Verecek

Batman SGK Çalışanlara \'Motivason, Stres\' Semineri Verecek

SGK Batman il Müdürlüğü, çalışanlara yönelik 'Motivasyon, Stres Yönetimi, Halkla İlişkiler ve İletişim' semineri verecek.

20.12.2013 19:09  Güncelleme: 19:10

SGK tarafından, çalışanlara yönelik 'Motivasyon, Stres Yönetimi, Halkla İlişkiler ve İletişim' semineri verilecek.

SGK Batman İl Müdürlüğü tarafından düzenlenecek olan ve Dr. Ala Elcircevi'nin eğitici olarak katılacağı, 'Motivasyon, Stres Yönetimi, Halkla İlişkiler ve İletişim' semineri 21 Aralık Cumartesi günü 10.00'da, Yeni Kültür Merkezi Konferans salonunda gerçekleştirilecek.

SGK İl Müdürü Sefa Tatlısu, seminer ile ilgili olarak şunları söyledi; "Eğitimi verecek olan Dr. Ala Elcircevi, Dubai doğumlu olup, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinde yabancı öğrenci kontenjanı ile okumuştur. Dr. Ala ilgi duyduğu Halkla İlişkiler üzerine yoğunlaşmış ve 'Scream Force' ( Çığlığın Gücü) seminerleri vermeye başlamış olup, farklı yaklaşımları ile kişisel gelişime yeni bir bakış açısı geliştirmeyi başarmış, 3 yılda, 3 kıtada 24 ülkede birçok insana kendi varlığını 'Çığlığın gücü' seminerleri ve kitabıyla kendisinden söz ettiren kişisel gelişim uzmanları arasında yerini almıştır. Konferansa; SGK Batman Personeli, İş Kur çalışanları, SGK Siirt Personeli, kamu kurumlarının yöneticileri katılacaklardır."

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Batman SGK Çalışanlara 'Motivason, Stres' Semineri Verecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement