Shazili Bayileriyle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Shazili Bayileriyle Buluştu

Dünyada ilk hazır Türk kahvesi olan ve kısa sürede kahve tiryakilerinin vazgeçilmezi olmayı başaran Shazili Hazır Türk Kahvesi, bayileri ile buluştu.

16.05.2012 16:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyada ilk hazır Türk kahvesi olan ve kısa sürede kahve tiryakilerinin vazgeçilmezi olmayı başaran Shazili Hazır Türk Kahvesi, bayileri ile buluştu.

İlk olarak organize sanayi bölgesindeki fabrikayı ziyaret ede bayiler, burada mangal keyfi yaptılar. Gaziantep'in eşsiz lezzetleri karşısında oldukça mutlu oldukları gözlenen bayiler, fabrika ziyareti karşısında da oldukça şaşkınlık yaşadılar.

Türk Kahvesi deyince akıllardaki ilk sıraya oturan Shazili Hazır Türk Kahvesi, 7 bini kapalı 18 bini açık olmak üzere 25 bin metre kare üzerine kurulu devasa fabrikasıyla dudak uçuklattı.

Fabrika gezisi sırasında hijyene verilen önem ise bayilerden tam not aldı. Gezi sırasında Shems Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Şemsettin Yıldız başta olmak üzere Genel Müdür Hakkı Harbalioğlu ve diğer yöneticiler bayilere kahvenin hazırlanışı, paketlenmesi ve dağıtımıyla ilgili bilgiler verdi.

Fabrika gezisinden sonra Dedeman Gaziantep Hotel&Convention Center'de bayi toplantısıyla bayilere ürün hakkında detaylı bilgiler verildi. Toplantı salonunda bayileri bekleyen sürpriz ise bayileri oldukça heyecanlandırdı. Sade, orta ve şekerli Hazır Türk Kahvesine ek olarak yeni ürünlerinin de sürprizini yapan Shazili Hazır Türk Kahvesi; yine bir ilk olan Sütlü Türk Kahvesi, çikolatalı, fındıklı, karamelli, kremalı 3'ü bir arada 2'si bir arada, salep, sıcak çikolata, cappuccino ve 100 gramlık yeni paketleriyle bayilerine tanıttı.

İlk olarak bayilerinin damak tadına sunulan yeni ürünler, bayilerden tam not alırken, tanıtım amaçlı getirilen ürünler de kısa süre içerinse tükendi.

Shems Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Şemsettin Yıldız, kısa süre içerisinde Türkiye geneli 65 bayi, dünyada ise 11 ülkeye bayilik verdiklerini belirterek,

"Bugün burada olmamız bu başarının göstergesidir. Kısa süre içerisinde ön yargıları yıkıp Türk Kahvesinin Hazırı da lezzetlidir mantalitesini kabul ettirdik. ve nitekim bugün burada toplanan bayilerimize yeni ürünlerimizi de tanıttık. Bir kez daha bayilerimize hoş geldiniz diyorum" dedi.

Toplantının ardından verilen kahve molasında bayiler yeni ürünleri tercih ederek, kahve keyfini Shazili Hazır Türk Kahveleriyle yaşadılar.

- GAZİANTEP

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Shazili Bayileriyle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement