Balıkesir'in Manyas Gölü kıyısındaki tarım arazilerinde binlercesi bir araya gelen sığırcık kuşları, birlikte hareketleriyle görsel bir şölen sundu.
Bandırma'nın Gölyaka Mahallesi'nde bulunan tarım arazilerine gelen binlerce sığırcığın gökyüzündeki adeta kara bulut gibi hareketleri, ilgi çekti.
Dans eder gibi ortak hareketleriyle güzel görüntüler ortaya çıkaran ve görsel şölen sunan sığırcıklar, vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi.
Sığırcıklar, bu görüntüyü ortaya çıkarırken bir yandan da yırtıcı kuşlara av olmamak için ayrı bir çaba harcadı.
Kış aylarında yiyecek sıkıntısı yaşadıkları için Manyas Gölü'ne geldikleri belirtilen sığırcıkların, yeni ekilen tarım arazilerindeki tohumları da yedikleri bildirildi. - Balıkesir
Son Dakika › Yerel › Sığırcık Kuşlarından Görsel Şölen - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.