Silopi'de İlköğretim Okulları Arası Bilgi Yarışması Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Silopi'de İlköğretim Okulları Arası Bilgi Yarışması Sona Erdi

Silopi\'de İlköğretim Okulları Arası Bilgi Yarışması Sona Erdi

Şırnak'ın Silopi ilçesinde ilköğretim okulları arasında bilgi ve kültür yarışmasında birinciliği Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu kazanırken, birinci olan öğrenciler çeyrek altınla ödüllendirildi.

12.04.2012 11:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ın Silopi ilçesinde ilköğretim okulları arasında bilgi ve kültür yarışmasında birinciliği Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu kazanırken, birinci olan öğrenciler çeyrek altınla ödüllendirildi.

Silopi ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçe merkezi ve köyler genelinde bulunan ilköğretim okulları arasında düzenlenen bilgi yarışması yapılan finalle sona erdi. Yarışmanın finalinde karşı karşıya gelen Kaymakam Teoman Ünüsan İlköğretim Okulu ile Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu karşılaştı. Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu finalde 160-150 kazanarak turnuvanın birincisi oldu. Birinci olan okulun öğrencilerine ödül olarak birer çeyrek verildi. Konu hakkında açıklamada bulunan Silopi İlçe Milli Eğitim Müdürü Sait Uysal, ilköğretim okulları arasında düzenlenen bilgi yarışmalarında merkez ve köylerde bulunan İlköğretim okullarının katıldığını söyledi. Uysal, "Yarışmalar sonucunda Kaymakam Teoman Ünüsan İlköğretim Okulu ile Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu finale kaldılar. Kıyasıya geçen maçta Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu 160-150 kazanarak turnuvanın şampiyonu oldu. Turnuvada şampiyon öğrencilere birer çeyrek altın verildi" dedi. Müdür Uysal ayrıca turnuvada birinci olan takıma başarılarından dolayı kutladığını sözlerine ekledi.

Koç İlköğretim Okulu konferans salonunda düzenlenen 'İlkokullar arası bilgi ve kültür yarışmasına' Silopi İlçe Mili Eğitim Müdürü Sait Uysal, Silopi İlçe Emniyet Müdürü Murat Esentürk, Milli Eğitim Şube Müdürü Bilal Aksoy Silopi Fem Dershanesi Müdürü Yılmaz Batur, Silopi Uğur Dershanesi Müdürü Mahmut Aybi, okul idarecileri ve öğrenciler katıldı. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Silopi'de İlköğretim Okulları Arası Bilgi Yarışması Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement