Silopi'de Tanker Şoförlerinin Eylemi - Son Dakika
Yerel

Silopi'de Tanker Şoförlerinin Eylemi

Silopi\'de Tanker Şoförlerinin Eylemi

Şırnak'ın Silopi ilçesindeki tır parkında bir araya gelen şoförler, kendilerine akaryakıt taşımacılığı izin belgesi verilmediği gerekçesiyle eylem yaptı.

25.08.2014 16:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Silopi'de kendilerine akaryakıt taşımacılığı izin belgesi verilmediğini gerekçe gösteren bir grup tanker şoförü basın açıklaması yaptı.

Araçlarını özel şirketlere kayıt yaptırarak akaryakıt taşımacılığı yapmak istediklerini ancak talep ettikleri izin belgesini alamadıklarını öne süren yaklaşık 50 tanker şoförü, Silopi tır parkı önünde bir araya geldi.

Burada şoförler adına konuşan Bayar Karatay, sorunun çözümü için oluşturdukları heyetin bir süre önce Ulaştırma Bakanlığı Gümrükler Genel Müdürlüğü Transit Daire Başkanlığı yetkilileriyle görüştüğünü söyledi.

Görüşmeye rağmen sorunun çözülmediğini ve bu nedenle mağdur olduklarını savunan Bayar, "Bize akaryakıt taşımacılığı izin belgesi vermiyorlar. Çok zor durumdayız ve günlerdir çalışmıyoruz. Eğer sorunumuz çözülmezse gerekirse uluslararası İpek Yolu'nu trafiğe kapatacağız" dedi.

Şoförlerin açıklamasına destek veren AK Parti Silopi ilçe Başkanı Fatih Bilen de daha önce sorun için Ankara'ya giden heyette bulunduğunu hatırlatarak, girişimlerinin sorun çözülene dek devam edeceğini ifade etti.

Açıklamanın ardından pasaport ve ehliyetlerini yere atarak eylemlerine devam eden şoförler bir süre sonra dağıldı. - Şırnak

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Silopi'de Tanker Şoförlerinin Eylemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement