Simav'da Ücretsiz Tohum Dağıtıldı - Son Dakika
Yerel

Simav'da Ücretsiz Tohum Dağıtıldı

Simav İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından çiftçilere, bin 275 asma çubuğu ile yonca ve mısır tohumu dağıttı.

21.04.2015 17:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Simav İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından çiftçilere, bin 275 asma çubuğu ile yonca ve mısır tohumu dağıttı.

Tohum dağıtım töreninde konuşan Simav Kaymakamı Gökhan Gürbüzerol, Simav'ın tarım ve hayvancılığa müsait bir ilçe olduğunu söyledi.

İlçe topraklarının çok bereketli araziler olduğuna dikkati çeken Gürbüzerol, şunları kaydetti:

"Su yönünden oldukça bereketli durumdayız. İlçede sebze ve meyveciliğe ağırlık vermek zorundayız. Devletimiz geçmiş yıllara oranla bu yıl bizlere çok büyük olanaklar sağlıyor. Kütahya İl Özel İdaresi tarafından bu yılın bütçesinde 1 milyon lira Simav tarımına ödenek ayırdı. Bütün bu ödenekler çiftçilerimize imkan olarak yansıyor. Bu desteklerden çiftçilerimizin yararlanması çok önemli görüyorum. Çiftçilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum."

Törene, Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, AK Parti Simav İlçe Başkanı Hüseyin Güner, Simav İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Murat Tokdemir, İl Genel Meclisi Üyesi Ali Osman Ergün ve çiftçiler katıldı.?

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Simav'da Ücretsiz Tohum Dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement