Simav'dan Soma'ya Manevi Destek - Son Dakika
Son Dakika Logo

Simav'dan Soma'ya Manevi Destek

Simav\'dan Soma\'ya Manevi Destek
25.05.2014 12:49  Güncelleme: 11:11

Simav Müftülüğü'nde görevli yaklaşık 50 kişi, maden faciasında hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı dilemek için ilçeye gitti.

Simav Müftülüğü'nde görevli yaklaşık 50 kişi, Manisa'nın Soma ilçesindeki maden faciasında hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı dilemek için ilçeye gitti.

Simav Müftü vekili Mustafa Türköz, Soma'da yaşanan maden faciasından dolayı çok üzgün olduklarını ifade ederek, "Yıllar önce Simav'dan Soma'ya ekmek parası için gitmiş ve oraya yerleşmiş birçok vatandaşımız var. Öncelikle onların acılarını paylaşmak ve şehitlikte bulunan madenci şehitlerimize dua etmek için Soma'ya gidiyoruz" diye konuştu.

Soma'yı ziyaret ettikten sonra Bursa'ya gideceklerini ifade eden Türköz,  Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen   Miraç Kandili programına katılacaklarını belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Simav'dan Soma'ya Manevi Destek - Son Dakika


Advertisement