Şırnak'ta Kaçak Cep Telefonu Yakalandı - Son Dakika
Yerel

Şırnak'ta Kaçak Cep Telefonu Yakalandı

Silopi ilçesi yakınlarındaki Habur Sınır Kapısı'nda bir araçta yapılan aramada bin 21 adet kaçak cep telefonu ele geçirildi.

02.07.2015 17:40

Silopi ilçesi yakınlarındaki Habur Sınır Kapısı'nda bir araçta yapılan aramada bin 21 adet kaçak cep telefonu ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, İpekyolu Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü Habur Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekipleri, Irak'tan Türkiye'ye giriş yapmak üzere gümrük sahasına gelen söförünün şüpheli hareketleri nedeniyle aracını X-ray cihazında taranmasına karar verdi.

Araçta şüpheli yoğunluk tespit edilmesi üzerine ekipler yaptıkları aramada,  aracın deposuna gizlenmiş bin 21 adet kaçak cep telefonu ele geçirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şırnak'ta Kaçak Cep Telefonu Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement