Sivaslı Bürokrat ve İşadamaları İftarda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Sivaslı Bürokrat ve İşadamaları İftarda Buluştu

Sivaslı Bürokrat ve İşadamaları İftarda Buluştu

Aktif Sivaslı Sanayici ve İşadamları Derneği (ASSİAD) tarafından düzenlenen iftar yemeğinde Sivaslı bürokrat ve işadamları bir araya geldi.

14.08.2012 13:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aktif Sivaslı Sanayici ve İşadamları Derneği (ASSİAD) tarafından düzenlenen iftar yemeğinde Sivaslı bürokrat ve işadamları bir araya geldi.

Erzincan karayolu üzerinde bulunan Taştanlar Restoran'da düzenlenen iftar programında Sivas'ta ve Sivas dışında bulunan iş adamları bir araya geldi. Programda konuşan ASSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emre Çapraz, derneğin faaliyetlerini hakkında bilgi vererek, çeşitli ülkelerle ikili görüşmeler yapıldığını ve çok sayıda anlaşmaya imza atıldığını belirtti. Sanayici ve işadamları olarak Sivas ekonomisine katkı sağlamak için çalıştıklarını ifade eden Çapraz, "2005 yılından bu yana Sivas'ta faaliyetlerini sürdüren, işadamlarına ufuklar açan, dış piyasada pazar arayan, değerli işadamlarımıza önderlik yapan bu konuda çalışmalarını yürüten bir kuruluşuz. Yaklaşık 140 ülkede bulunan temsilciliklerimiz sayesinde iş adamlarımızın ufkunu açıp gerekli yatırımları yapmasında öncülük yapıyoruz." dedi.

AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin ise Ramazan ayının bu tür programlar sayesinde birlik ve beraberlik içerisinde geçtiğini belirterek,

Aktif Sivaslı Sanayici ve İş adamaları Derneği'ne bu birliğe katkıda bulunmalarından dolayı teşekkür etti.

Programa, AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, Vali Yardımcıları Vefa Kaya ve İsmail Koşum, Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Muaz Uzun, kurum kuruluş müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda işadamı katıldı. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sivaslı Bürokrat ve İşadamaları İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement