Siverek'te, suç örgütü kurup 3 ayrı şehirde hayvan hırsızlığı yaptığı iddia edilen 12 kişi gözaltına alındı.
Jandarma Komutanlığı'ndan alınan bilgiye göre, Kahramanmaraş ve Diyarbakır ile Şanlıurfa'nın Siverek ve Hilvan ilçelerinde gerçekleşen 30 ayrı hayvan hırsızlığını araştıran güvenlik güçleri, olayla ilgili bir suç örgütünü tespit etti.
Teknik takibe alınan şebekenin 17 üyesi için eş zamanlı operasyon düzenlendi. 12 kişi gözaltına alındı, diğer 5 kişinin yakalanması için de çalışma başlatıldı.
Gözaltına alınan zanlıların adreslerinde yapılan aramada 280 büyük ve küçükbaş hayvan ile 1 adet Kalaşnikof marka silah ve bu silaha ait çok sayıda mermi, cep telefonları ile sim kart ele geçirildi. Çalınan hayvanların değerinin 1 milyon TL olduğu belirtildi.
Soruşturma sürdürülüyor.
Muhabir: Şükrü Dolaş/ Eşber Ayaydın/ Mehmet Güldaş
Yayıncı: İsmail Fidan - ŞANLIURFA
Son Dakika › Yerel › Siverek'te Hayvan Hırsızlığı Operasyonu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?