Siverek'te Ödüllü Siyer Sınavı İçin Başvurular Başladı - Son Dakika
Yerel

Siverek'te Ödüllü Siyer Sınavı İçin Başvurular Başladı

Siverek\'te Ödüllü Siyer Sınavı İçin Başvurular Başladı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Türkiye genelinde düzenlenecek "Umre ve Gezi Ödüllü Siyer Sınavı" için başvurular başladı.binasında alınacak.

14.03.2013 12:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Türkiye genelinde düzenlenecek "Umre ve Gezi Ödüllü Siyer Sınavı" için başvurular başladı. Siverek'te başvurular Siverek İkra-Der

binasında alınacak.

Bu yıl 26 Mayıs 2013 tarihinde yapılacak siyer sınavı için başvuruların Camikebir Mahallesi Fuat Kılıç Caddesi üzerinde bulunan Siverek İkra-Der binasında alınacağını belirten Siverek İkra-Der yetkililerinden Hüseyin Şeker, başvuruların 15 Mayıs tarihine kadar devam edeceğini söyledi.

Başvuruların 15 yaş üstü ve 14 yaş altı olmak üzere 2 kategoride düzenleneceğini belirten Şeker, kaynak olarak Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından hazırlanan "Nebevi Davet" Kitabı 2. kategori sınav soruları ise Yazar Mehmet Ali Gönül'ün, Dua Yayıncılıktan çıkan "Sevgili Peygamberimiz" kitabı esas alınarak hazırlanacağını söyledi.

Sınav sonucunda 15 yaş ve üstü kategorisinde ilk 50'ye girecekler kişilerin Umre ile 14 yaş ve altı kategorisinde ilk 80'ne girecek kişilere Türkiye geneli gezi turu ile ödüllendirileceğini belirten Şeker, "Sınav başvuruları başladı. İsteyen herkes ücretsiz olarak sınava başvuruda bulunabilir. Amacımız bu güzel vasıtayla peygamber efendimizin örnek hayatını insanlarımızın anlamasıdır. Çünkü Hz. Peygamber bizim için her yönü ile en güzel örnektir. Onun hayatını en ince ayrıntısına kadar bilmemiz ve ondan dersler çıkarmamız gerekiyor. Bu amaçla tüm Siverek halkını ödüllü siyer sınavına davet ediyoruz" dedi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Siverek'te Ödüllü Siyer Sınavı İçin Başvurular Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement