Sökeli Özgül Kavruk Aydın'da Tiyatro Severlerle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Sökeli Özgül Kavruk Aydın'da Tiyatro Severlerle Buluştu

Sökeli Özgül Kavruk Aydın\'da Tiyatro Severlerle Buluştu

Rol aldığı "Gurbet Kadını", "Parmaklıklar Ardında" gibi televizyon dizileriyle tanınan Sökeli oyuncu Özgül Kavruk, Aydın'da tiyatro sahnesine çıktı.

13.01.2012 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rol aldığı "Gurbet Kadını", "Parmaklıklar Ardında" gibi televizyon dizileriyle tanınan Sökeli oyuncu Özgül Kavruk, Aydın'da tiyatro sahnesine çıktı.

Dizilere ara verdiğini söyleyen Sökeli eski manken ve oyuncu Özgül Kavruk; oyunculuktaki başarısını tiyatro sahnelerine taşıyor. İstanbul Komedi Oyuncuları Tiyatrosu olarak 'Aşka Meylim Senin Yüzünden' adlı oyun ile Türkiye turnesine çıkan Özgül Kavruk, Kayra Şenocak, Ercü Turan ve Zeynep Aydemir geçtiğimiz hafta sonu Aydın Kültür Merkezi'nde tiyatro severlerle buluştu.

Aydın'dan tüm hayranları ve Sökeli hemşerilerine selam gönderen Özgül Kavruk; "Bu yıl dizilere ara verdim. Tiyatrodan çok ayrı keyif aldım. İlk tiyatro deneyimim olmasına rağmen, kariyerimde ayrı bir tecrübe olacağına inanıyorum. Anadolu'yu karış karış gezmek, sevenlerimizle buluşmak çok güzel. Gurbet Kadını ve Parmaklıklar Ardında gibi uzun soluklu dizilerden sonra gelen projeleri geri çevirdim. Ciddi bir proje bekliyorum" dedi.

SÖKELİLER YALNIZ BIRAKMADI

Ünlü oyuncu Özgül Kavruk'u Aydın'da sergilediği tiyatro oyununda Sökeli hemşerileri de yalnız bırakmadı. Başta Özgül Kavruk'un yakını Sökeli gazeteci-yazar Mustafa Kavruk olmak üzere, ADÜ öğrencileri tiyatro oyununu izleyenler arasında yer aldı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sökeli Özgül Kavruk Aydın'da Tiyatro Severlerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement