Sp'li Erbaş'tan Esnaf Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Sp'li Erbaş'tan Esnaf Ziyareti

Sp\'li Erbaş\'tan Esnaf Ziyareti

Saadet Partisi (SP) Van Milletvekili Adayı Fethullah Erbaş; terör ve şiddetin arkasında karanlık güçlerin olduğunu ve bu olayların iktidar tarafından aydınlatılması gerektiğini söyledi.

21.10.2015 10:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saadet Partisi (SP) Van Milletvekili Adayı Fethullah Erbaş; terör ve şiddetin arkasında karanlık güçlerin olduğunu ve bu olayların iktidar tarafından aydınlatılması gerektiğini söyledi.

Esnaf ziyaretleri esnasında halkla kucaklaşan Erbaş, sınır bölgelerinin provokasyonlara çok açık hale getirildiğine vurgu yaparak, meydana gelen olayların anlık bir olay gibi değerlendirilemeyeceğini söyledi. Olayların öncesine, sonrasına ve sebeplerine bakmadan, doğru teşhis etmeden çözülemeyeceğinin altını çizen Erbaş, bu tür olayların arkasında karanlık güçlerin parmağı olduğunu ifade etti. Eğitim sisteminin ve müfredatlarının böyle olaylarda etkili olduğuna dikkat çeken Erbaş, "Bu olayların sebebini, İslam ve inanç değerlerimize göre değil de, batı zihniyeti referans alınarak hazırlanmış eğitim müfredatında aramak gerek. İslam ve inanç değerlerimizden uzak, materyalist zihniyete dayanan eğitim müfredatıyla adam öldüren, hırsızlık yapan, rüşvet yiyen, her türlü suçu işleyebilen, fikri ve akideleri bozulmuş, beşeri sistemlerin maşası olan, her türlü suç örgütleri tarafından rahatlıkla kandırılabilen, küresel güçlerle işbirliği yapabilecek bir nesil yetişir" dedi.

"İSLAM BİRLİĞİ İÇİN GAYRET EDİLMELİDİR"

İktidarın özelikle bölge ülkelerine yönelik ABD paralelinde uyguladığı yanlış politikaları görmek gerektiğini söyleyen Erbaş, "Olanları; ülkemizdeki ABD ve NATO üslerinde hazırlanan planlarda aramak gerek. Özellikle bölgede cirit atan yabancı ajanlarda aramak gerek. Her türlü istihbarat ve güvenlik önleminin ivedilikle alınması, bölgedeki ajanların faaliyetlerinin engellenmesi için acil tedbir alınmalı. AB'ye girme ısrarı yerine, İslam Birliği'nin oluşturulması için gayret edilmelidir" şeklinde konuştu.

Erbaş, Türkiye'nin huzuru ve barışı için ve onurlu bir dış politika için iktidarın üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerektiğini belirterek, "İktidar, hamasi nutuklar ve yanlış politikalarda ısrar etmemelidir" ifadelerini kullandı. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sp'li Erbaş'tan Esnaf Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement