Sp, Van'da Seçim Çalışmalarına Başladı - Son Dakika
Yerel

Sp, Van'da Seçim Çalışmalarına Başladı

Sp, Van\'da Seçim Çalışmalarına Başladı

Saadet Partisi (SP) Van İl Teşkilatı, Mahalli İdareler Genel Seçimi öncesi, çalışmaları hakkında basın açıklaması düzenledi.

20.09.2013 17:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saadet Partisi (SP) Van İl Teşkilatı, Mahalli İdareler Genel Seçimi öncesi, çalışmaları hakkında basın açıklaması düzenledi.

Parti binasında düzenlenen basın açıklamasına SP GİK üyeleri eski milletvekili Fethullah Erbaş ile Abdulvahit Ekinci, SP Van İl Başkanı Özay İlhan ve bazı partililer katıldı.

Erbaş, 30 Mart 2014 tarihli Mahalli İdareler Genel Seçimi münasebeti ile genel merkez karargahı tarafından 81 ilde, ilçe ve beldelerde ziyaret programlarının planlandığını, bu programın Van ilinde de uygulanacağını söyledi.

Erbaş, "Bu çerçevede basın, sivil toplum kuruluşu, protokol ve kanaat önderlerine ziyaretler yapılacak" dedi.

Türkiye'de milli görüşün belediyecilik anlayışını kökten değiştirdiğini söyleyen Erbaş, şöyle konuştu:

"Milli görüş belediyeciliği marka olmuştur. Yemeyen, yedirmeyen, israf etmeyen bir anlayışla yolsuzlukların önüne geçilmiştir. O gün yapılan hizmetlerle destanlar yazılmıştır. 28 Şubat'ta 2 kez kapatılan, 2 kez de içten bölünen partimiz, yeniden milli görüş belediyeciliğinin örneklerini, güzel Van'ımızda gösterecektir. Bunun için aday adaylarını belirlemek için 1 yıldır çalışıyoruz."

Bir gazetecinin Erbaş'a Van'da belediye başkan adayı olup olmayacağını sorması üzerine Erbaş, adaylık konusunda tercihin kendisine ait olmadığını belirterek, "üst mercilerden birileri derse ki, 'bu görev sizindir, devam edin' biz de mecburen devam edeceğiz. Bizim gayemiz daha iyiyi bulmak" dedi. - Van

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sp, Van'da Seçim Çalışmalarına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement