Spor Faaliyetleri Daire Başkanı Kalkan'dan Başkan Akkaya'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Spor Faaliyetleri Daire Başkanı Kalkan'dan Başkan Akkaya'ya Ziyaret

Spor Faaliyetleri Daire Başkanı Kalkan\'dan Başkan Akkaya\'ya Ziyaret

Konya’nın Akşehir ilçe Belediyesi’nin desteği ile Akşehir’de düzenlenen Anadolu Ligi Basketbol Yıldız Kızlar Türkiye Finalleri’ni izlemek üzere Akşehir’e gelen Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Daire Başkanı Ömer Kalkan, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya’yı makamında ziyaret etti.

02.05.2014 13:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Akşehir ilçe Belediyesi'nin desteği ile Akşehir'de düzenlenen Anadolu Ligi Basketbol Yıldız Kızlar Türkiye Finalleri'ni izlemek üzere Akşehir'e gelen Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Daire Başkanı Ömer Kalkan, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya'yı makamında ziyaret etti.

Ziyarete Daire Başkanı Ömer Kalkan'ın yanı sıra Spor Genel Müdürlüğü Ceza Kurulu Üyesi Avni Uluer, Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Elduran ile Akşehir Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Mustafa Şenkon'da katıldı.

Kütahya'daki görevi sırasında da Başkan Akkaya'ya ile görüşmeleri olan Daire Başkanı Kalkan, Başkan Akkaya'ya hayırlı olsun dileyerek, yeni görevinde başarılar diledi. Daire Başkanı Kalkan, Akşehir Belediyesi'nin bu tür spor faaliyetlerine destek vermesinden dolayı memnuniyet duyduklarını da ifade etti.

Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya'da, Akşehir Belediyesi olarak bu tür spor organizasyonlarının Akşehir'de yapılmasından dolayı mutluluk duyduklarının altını çizerek, sporda başarılı milli ve dini değerlere sahip gençlerin yetişmesi için bu tür organizasyonlara desteklerinin süreceğini kaydetti. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Spor Faaliyetleri Daire Başkanı Kalkan'dan Başkan Akkaya'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement