Ülkelerindeki olaylarda yaralanan 2 Suriyeli, Nizip'e getirildi.
Suriye ordusunun Halep'teki operasyonunda yaralandığı belirtilen ve Karkamış Sınır Kapısı'na getirilen 2 kişi, 112 Acil Servis ekiplerince Nizip Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Burada ilk müdahalesi yapılan yaralılardan vücudunun birçok yerinde yanık olan ve hayati tehlikesinin bulunduğu bildirilen Mahmut Muhammed (18) Gaziantep'e sevk edildi.
Muhammed'in hastane polisine verdiği ifadede "Evde oturuyordum o sırada Suriye ordusu hava saldırısı gerçekleştirdi, savaş uçaklarından atılan bombalardan bir tanesi oturduğum evin yanına düştü, büyük bir gürültü duydum, sonrasında ne oldu hatırlamıyorum" dediği öğrenildi.
Muhabir: İrfan Aydoğdu
Yayıncı: İsmail Fidan - GAZİANTEP
Son Dakika › Yerel › Suriye'deki Olaylar - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.