Tahir Elçi'nin Öldürülmesi Van'da Protesto Edildi - Son Dakika
Yerel

Tahir Elçi'nin Öldürülmesi Van'da Protesto Edildi

Tahir Elçi\'nin Öldürülmesi Van\'da Protesto Edildi

Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi’nin öldürülmesi Van’da düzenlenen basın açıklaması ve oturma eylemi ile protesto edildi.

28.11.2015 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi'nin öldürülmesi Van'da düzenlenen basın açıklaması ve oturma eylemi ile protesto edildi.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) İl Eş Başkanlığı önünde toplanan grup, burada sloganlar atarak Elçi'nin öldürülmesine tepki gösterdi. Cumhuriyet Caddesi'ne doğru yürümek isterken polisin izin vermemesi üzerine grup durumu protesto etmek amacıyla Hastane Caddesi'ni trafiğe kapatarak oturma eylemi yaptı. HDP Van İl eş başkanları Veysi Dilekçi ve Derya Hayva, HDP Van Milletvekili Tuğba Hezer, belediye eş başkanları, HDP-DBP il ve ilçe örgütleri temsilcilerinin katıldığı oturma eyleminin ardından Van İl Eş Başkanı Münir Aras, Diyarbakır'da Tahir Elçi'yi öldüren kanlı ellerin, döktükleri kanda boğulacaklarını vurguladı.

Daha sonra HDP Van Milletvekili Tuğba Hezer'in de kısa bir konuşma yapmasının ardından grup olaysız bir şekilde dağıldı. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tahir Elçi'nin Öldürülmesi Van'da Protesto Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement