Taştan: "Dernek Olarak Evrak Üzerinde Değil İcraatlarla Gündeme Gelmek İstiyoruz" - Son Dakika
Yerel

Taştan: "Dernek Olarak Evrak Üzerinde Değil İcraatlarla Gündeme Gelmek İstiyoruz"

Taştan: "Dernek Olarak Evrak Üzerinde Değil İcraatlarla Gündeme Gelmek İstiyoruz"

Ardahan’ı Tanıtma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Burak Taştan, "Dernek olarak evrak üzerinde değil icraatlarla gündeme gelmek istiyoruz.

15.08.2014 13:08

Ardahan'ı Tanıtma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Burak Taştan, "Dernek olarak evrak üzerinde değil icraatlarla gündeme gelmek istiyoruz." dedi.

Burak Taştan, yaptığı açıklamada, hizmetlere devam ettiklerini söyledi. Taştan, dernek olarak evrak üzerinde olmadıklarını, icraatları ile gündeme geldiklerini ifade ederek:

"İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı'nca her yıl düzenli olarak yayınlanan, sivil toplum kuruluşlarının yönetim ve işlevsel kapasitelerini arttırmaya yönelik projeler kapsamında derneğimiz, ilimizde bu yöndeki çalışmaları güçlendirmek amacıyla 'Güçlü STK engelsiz eğitim merkezi' isimli projeyi sunmuş ve proje kabul görülmüştür. Yapılan incelemeler sonucunda projemiz desteklenmeye uygun görülmüş ve de onaylanmıştır."

Bu projenin hazırlanma sürecinde emeği geçen herkese teşekkür ettiğini ifade eden Taştan, "Biz dernek olarak bir yılda iki proje yapmamız görülmemiş bir başarıdır. Çünkü Ardahan'da eşi benzeri yok. Bu nedenle başta Bartın Valisi, dönemin Ardahan Valisi Sayın Seyfettin Azizoğlu ve mevcut Ardahan Valisi Ahmet Deniz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etmeyi bir borç biliyoruz. Kendilerine desteklerinden dolayı derneğim adına çık teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Taştan, projenin 10 ay süreceğini, her alanda olduğu gibi bu projeyi yürütürken de şeffaflık ve dürüstlük ilkesinden taviz vermeyeceklerini sözlerine ekledi. - ARDAHAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Taştan: 'Dernek Olarak Evrak Üzerinde Değil İcraatlarla Gündeme Gelmek İstiyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement