Tavşanlı MHP'den Birlik Gecesi - Son Dakika
Yerel

Tavşanlı MHP'den Birlik Gecesi

Tavşanlı MHP\'den Birlik Gecesi

MHP İlçe Teşkilatı 7 Haziran Genel Seçimleri öncesinde ’Birlik Gecesi’ düzenleyerek seçim çalışmalarına start verdi.

02.03.2015 15:05

MHP İlçe Teşkilatı 7 Haziran Genel Seçimleri öncesinde 'Birlik Gecesi' düzenleyerek seçim çalışmalarına start verdi. Eski ilçe başkanlarına teşekkür plaketi verilen toplantıda konuşmacılar AK Parti hükümetini eleştirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Tavşanlı Teşkilatı birlik yemeği düzenledi.

Parti üyelerinin katılımıyla Levent Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen geceye parti mensuplarının yanı sıra Kütahya Teşkilat yöneticileri, Belediye Meclis ve İl Genel Meclis üyeleri de katıldı.

Diğer siyasi partilerden sadece CHP heyetinin iştirak ettiği gece de eski ilçe başkanlarına hizmetlerinden dolayı plaket takdim edildi.

Geçtiğimiz aylarda yapılan kongrede başkanlık görevine getirilen Muhittin Uz, 7 Haziran seçimlerine dikkat çekerek Tavşanlı'da başarılı olmak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade etti. Uz, "MHP İlçe Tavşanlı Teşkilatı olarak bir gönül buluşması düzenlemek istedik. Ülkemizin içinde bulunduğu duruma dikkat etmemiz gerekiyor. İşsizlik aldı başını gidiyor. Borçlandırılan milyonlarca çalışan, AKP kapılarında dilendirilen insanlarımız var. Milli servetlerimizin oraya buraya peşkeş çekildiği bir dönem yaşıyoruz. Despot, hukuksuz, dayatmacı, diktatöryal bir anlayışla kamu çalışanlarının baskı altına alındığı bir iktidar düzeni var. Dün çeşitli bahanelerle Kürt, Türk deyip, Alevi, Sünni deyip milleti bölmeye çalışan emperyalist güçlere hizmet eden ve başarılı olan bir anlayış hakim. Aynı hastanede, aynı okulda bir gün hesaplaşacağız diyen kamu çalışanları bulunmaktadır. Neydiyi belirsiz laftalarla, paralel diyerek baskı altına alınmış iş adamları, esnaf kin ve nefretle büyümeye başlamıştır. Böyle bir ülke, yaşanılabilir bir millet olamaz. Çanakkale'de, Dumlupınar'da aç ve susuz birklikte savaşırken, Allahuekber dağlarında 90 bin şehit soğuktan dal dal yere düşerken bu millet bir ve beraberdi. Ancak bugün insanlar birbirine nefretle bakmaktadır. Allah'ın ayetleriyle dalga geçilen bir ülke durumuna geldik. İmralı canisiyle pazarlık yapar haline gelinmiştir. Doğu ve Güney Doğu'da devlet olmaktan çıkılmıştır. Eli silahlı terörüstler polise, savcıya kimlik sorar hale gelmiştir. MHP olarak diyoruz ki çalmayacağız, çaldırmayacağız. Sen ben kavgasından uzak ülkemizi hak ettiği noktaya taşıyacağız" diye konuştu

MHP İlçe Teşkilatının birlik gecesi eski başkanlara ve yöneticilere verilen hediyeler ile sona erdi. İlçe yönetimi bu tür toplantıların önümüzdeki günlerde de devam edeceği bildirildi. Bu arada MHP Genel Merkezi'ne aday adaylığı başvurularının 2 Mart Pazartesi günü itibariyle başladığı bildirildi.(İÖ-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tavşanlı MHP'den Birlik Gecesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement