Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Çorlu TSO Başkanı Sülün: ''Gençlerin iş yaşamında aktif yer alması için yoğun çaba sarf eden kurulları çabalarından dolayı kutluyorum''

29.06.2013 16:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Başkanı Enis Sülün, gençlerin iş yaşamında aktif yer alması için yoğun çaba sarfeden kurulları çabalarından dolayı kutladığını kaydetti.

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyet gösteren TOBB Tekirdağ İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Hülya Perin, Sülün'ü makamında ziyaret etti.

Ziyarette yaptıları faaliyetler hakkında Sülün'e bilgiler aktaran Perin, "Bölgemizin var olan potansiyelinin bilincindeyiz. Hedeflerimiz doğrultusunda önceliğimiz bölgemizdeki girişimci sayısını yükseltmek. Ben ve takım arkadaşlarım vizyonel bir bakış açısıyla ve yeni nesil girişimcilerle birlikte bu potansiyeli arttırmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Kurul üyelerini tek tek tebrik eden Sülün ise gençlerin iş yaşamında aktif yer alması için yoğun çaba sarfeden kurulları çabalarından dolayı kutladığını kaydetti.

Sülün, özellikle genç girişimcilerin desteklenmesi konusunda ellerinden gelen çabayı göstereceklerini aktardı.

Çorlu'da cadde ve bulvar yollarının yol çizgi yapım çalışmaları başladı

Çorlu'da, ana arterlerde ve işlek caddeler ile bulvar yollarında yol çizgi çalışmaları başladı.

Yüklenici firma tarafından yürütülen çalışmalar, Fen İşleri Müdürlüğü personelinin gözetiminde gerçekleştirilirken, yayalar ve motorlu taşıtların sürüş güvenliğini sağlamak amacıyla oluşturulan yol çizgileri, özel donanıma sahip bir iş makinesi ile basınçlı termoplastik beyaz boya püskürtülmek suretiyle yapıldı.

Yol çizgi çalışmaları hakkında açıklamada bulunan Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt, çalışmalarına Omurtak Caddesi'nden başladıklarını belirterek, şu bilgileri aktardı:

"Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği önünden başlanarak, yol çizgileri yenilenmeye başlandı. Omurtak Caddesi'nin yanı sıra Atatürk Bulvarı, E-5 Karayolu, Omurtak Caddesi, Ali Osman Çelebi Bulvarı, Bülent Ecevit Bulvarı, belediye otobüslerinin güzergahları ve işlek caddelerde de yol çizgileri yapılacak. Çalışmalarımız tamamlandığında yol çizgileri yapılan alan 25 kilometreyi bulacak"

Sporcu seçmeleri tamamlandı

Tekirdağ spor altyapısına yeni sporcular kazandırmak amacıyla düzenlenen altyapı seçmelerinin tamamlandığı bildirildi.

Tekirdağ Spor Kulübünden yapılan açıklamada, 13 Kasım Stadyumu'nda 26-28 Haziran'da, yaş kategorilerine ayrılarak gerçekleşen seçmelere, 200 kişilik bir katılım olduğu da belirtildi.

Altyapı Antrenörleri Okan Aydın ve Abdullah Eroğlu nezaretinde gerçekleşen seçmelerin, yönetim kurulu üyeleri tarafından izlendiği bildirilen açıklaada, 2004 ile 1996 doğumlu adayların katıldığı seçmelerin sonrasında, altyapıya katılması uygun sporcuların belirlendiği kaydedildi. - Tekirdağ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement