Tema'dan Başkan Tütüncü'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Tema'dan Başkan Tütüncü'ye Ziyaret

Tema\'dan Başkan Tütüncü\'ye Ziyaret

TEMA İl Temsilcisi Şermin Tan ve Genç TEMA Antalya İl Başkanı Sercan Aslan, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü makamında ziyaret etti.

05.07.2014 16:31

TEMA İl Temsilcisi Şermin Tan ve Genç TEMA Antalya İl Başkanı Sercan Aslan, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'yü makamında ziyaret etti. Başkan Tütüncü, Kepez Belediyesi olarak her türlü desteğe hazır olduklarını belirtti.

Türkiye Erozyonla Mücadele ve Ağaçlandırma Vakfı (TEMA) Antalya İl Temsilcisi Şermin Tan ve Genç TEMA Antalya İl Başkanı Sercan Aslan, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'yü makamında ziyaret etti. Tan, TEMA çalışmaları hakkında Başkan Tütüncü'ye bilgiler verdi.

Ülkede doğa bilincinin geçişmesinde TEMA'nın büyük katkılarının olduğunu söyleyen Başkan Tütüncü, yeni Antalya İl Temsilciliği'ne seçilen Şermin Tan'a görevinde başarılar diledi. Yaz aylarında meydana gelen orman yangınlarına dikkat çeken Başkan Tütüncü, yapılacak çalışmalarda her türlü desteğe hazır olduklarını belirtti.

En büyük mirasın gelecek kuşaklara yeşil bir ülke bırakmak olduğunu söyleyen Tan ve Aslan, Başkan Tütüncü'ye ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tema'dan Başkan Tütüncü'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement