Tepeköy Kültür Merkezi, Köylere Yarayacak - Son Dakika
Yerel

Tepeköy Kültür Merkezi, Köylere Yarayacak

Tepeköy Kültür Merkezi, Köylere Yarayacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Bekirpaşa Tepeköy'de yapılan ve tamamlanma aşamasına gelen kültür merkezi, halkın sosyal alan ihtiyacını karşılayacak.

15.02.2012 11:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Bekirpaşa Tepeköy'de yapılan ve tamamlanma aşamasına gelen kültür merkezi, halkın sosyal alan ihtiyacını karşılayacak. Yapımı devam eden Kültür Merkezinde son durumu görmek için incelemeler yapan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ersin Yazıcı, "Tepeköylüler, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı Kültür Merkezi'nde düğünlerini yapacak, KO-MEK kurslarına gidebilecek, çeşitli etkinliklerde bir araya gelecek. Çevre köylerde yaşan vatandaşlarımızda bu merkezden yararlanacak" dedi.

Tepeköy mevkiinde yapılan Kültür Merkezi'nde son durumu görmek için incelemeler yapan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ersin Yazıcı'ya Fen İşleri Daire Başkanı Tahir Akman ve fen işleri teknik ekibi eşlik etti. İki bloktan oluşan tesiste 5 adet KO-MEK sınıfı bulunacağını söyleyen Genel Sekreter Ersin Yazıcı, "Tamamlanma aşamasına gelen tesis içinde son utuşlar yapılıyor. Dış cephe ve montalama işleri biten Kültür merkezi Şubat ayı sonunda teslim alınarak faaliyete geçecek" diye konuştu.

Kültür Merkezi'nin çevre köylere olan yakınlığına dikkat çeken Genel Sekreter Ersin Yazıcı, "Köylerde oturan vatandaşlarımız düğünlerinin artık şehir merkezlerinde yapıyor. Özellikle bu bölgede oturan vatandaşların birçoğunun yakın köylerde evleri ve yaşam alanları var. Sepetçi, Çayırköy, Hacıoğlu, Gökçeören, Kabaoğlu Kaynarca tarafındaki köylerde yaşan vatandaşlar yakın olması sebebi ile bu Kültür Merkezini kullanabilir. Öte yandan Bekirpaşa'da bulunan Mevlana Kültür Merkezi'nin de yükü hafifleyecek" şeklinde konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tepeköy Kültür Merkezi, Köylere Yarayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement