TOBB'dan Geleneksel Ramazan Yardımları - Son Dakika
Yerel

TOBB'dan Geleneksel Ramazan Yardımları

TOBB\'dan Geleneksel Ramazan Yardımları

TOBB, ramazan ayı münasebetiyle Gaziantep merkez ve ilçelerinde yer alan ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik erzak yardımı yaptı.

17.08.2012 18:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TOBB, ramazan ayı münasebetiyle Gaziantep merkez ve ilçelerinde yer alan ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik erzak yardımı yaptı.

TOBB Meclis Başkanı Ali Tabur, Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Çelik, Meclis Üyeleri Kasım Horoz, Hakkı Kılıç ve Genel Sekreter Medine Erceylan'ın katılımıyla gerçekleşen ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile ortak gerçekleştirilen dağıtım organizasyonunda ihtiyaç sahiplerine şeker, pirinç, yağ'dan oluşan yardımlar teslim edildi.

Yardımların dağıtımı esnasında bir açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Çelik,"Ramazan ayı, yardımlaşmanın ve dayanışmanın en güzelinin sergilendiği aydır. Bu ayda verilen nimetlere şükredilir ve ihtiyaç sahibi insanlar ile paylaşılır.

Biz de elimizden geleni yapıyor ve ihtiyaç sahiplerine yardım ediyoruz. Bu bağlamda Ramazan ayında TOBB işbirliği ile çeşitli gıda maddelerinden oluşan yardımı muhtaç ailelere gönderdik" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel TOBB'dan Geleneksel Ramazan Yardımları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement