TOBB Genel Kuruluna Kto Delegeleri de Katıldı - Son Dakika
Yerel

TOBB Genel Kuruluna Kto Delegeleri de Katıldı

TOBB Genel Kuruluna Kto Delegeleri de Katıldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 70. Mali Genel Kurulu; TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde gerçekleştirildi.

22.05.2014 18:01

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 70. Mali Genel Kurulu; TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'nde gerçekleştirildi. Genel Kurula Kayseri Ticaret Odası delegeleri de katıldı.

TOBB 70. Genel Kurulu'na; Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Başkan Yardımcıları Ferhat Akmermer ve Celal Hasnalçacı, Yönetim Kurulu Üyeleri Mesut Haskahveci, Nedim Olgunharputlu, Ersan Özbek, Serkan Topsakal ile Meclis Üyeleri Nuh Mehmet Saçmacı, Kenan Erdem, Kemal Altıntop, İbrahim Kilci, Alaattin Keykubat, Alper Tuna Elmacı ve Hacı İbrahim Gültekin de katıldı.

Kayseri Ticaret Odası Başkanı Hiçyılmaz; Genel Kurul öncesinde, programın gerçekleşeceği TOBB ETÜ bahçesinde, diğer oda ve borsaların başkanlarıyla biraraya gelerek bir süre sohbet etti. Genel Kurulun başlamasıyla salona geçen KTO heyetindeki TOBB delegeleri, salonda da diğer heyetlerle kısa süreli görüşmelerde bulundu.

Soma 'da yaşanan felaket için yapılan saygı duruşuyla başlayan ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptıkları konuşmalarında önemli mesajlar verdikleri TOBB 70. Genel Kurulunun sona ermesiyle, KTO heyeti Kayseri'ye döndü. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel TOBB Genel Kuruluna Kto Delegeleri de Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement