Topçu, Bu Ülkede Artık Vesayet Rejimleri ve Darbeler Olmasın - Son Dakika
Yerel

Topçu, Bu Ülkede Artık Vesayet Rejimleri ve Darbeler Olmasın

Topçu, Bu Ülkede Artık Vesayet Rejimleri ve Darbeler Olmasın

Ak Parti Ardahan Milletvekili Aday Adaylarından Abdullah Topçu, milletin iradesini yok sayanlara karşı dik duracaklarını ifade ederek, Artık bu ülkede vesayet rejimleri olmasın.

09.04.2015 16:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti Ardahan Milletvekili Aday Adaylarından Abdullah Topçu, milletin iradesini yok sayanlara karşı dik duracaklarını ifade ederek, Artık bu ülkede vesayet rejimleri olmasın. Darbeler olmasın dedi.

Topçu, AK Parti Ardahan Milletvekili Adaylarının açıklanmasıyla birlikte tekrar memuriyete dönmek için dilekçesini verdiğini belirterek, Yüce mevlamın takdiri böyleymiş. Bizler kadere iman etmiş insanlarız. Takdire boynumuz kıldan ince. Tekrar memuriyette milletimize devletimize hizmete devam edeceğiz dedi.

Siyaseti bir geçim kapısı olarak görmediklerini söyleyen Topçu, Turuncu koltuklara oturmadan da millete hizmet edilebileceğini söyleyerek, "'Dün olduğu gibi bugünde milletin yanında duracaklarını, millete tepeden bakanlara, milletin değerlerini hakir görenlere, milletin iradesini yok sayanlara karşı dik duracaklarını ifade ederek, Artık bu ülkede vesayet rejimleri olmasın. Darbeler olmasın." Dedi.

Topçu, "Ülkenin en büyük sıkıntılarından birisinin yapıcı, yol gösterici, çözüm üreten projeleri olan pozitif bir muhalefetin olmadığını belirterek, küçük olsun benim olsun zihniyetiyle hareket eden muhalefetin bu seçimde de iktidar olmaya yönelik bir vizyonunun olmadığı anlaşılmıştır."

Ak Parti Milletvekili Aday listeleri için de yorum yapan Topçu, "Memleketimize son on yılda çok önemli hizmetleri olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve onun başında bulunduğu Ak Parti hükümetlerinin bu hizmetleri takdirle karşılanmış, böyle olduğu içindir ki milletimiz de ferasetini göstererek bu hükümetlere desteğini esirgememiştir. Ak Partinin açıklanan listelerine baktığımızda doğrusu yaygın medya kuruluşlarının iddia ettiği gibi Sayın Cumhurbaşkanımızın bu listelere pek fazla etki etmediği görülmüştür. Milletimizin gönlünde taht kurmuş bir liderin gücünü ve prestijini preslemeye yönelik bir liste ise bu liste bedeli ağır olur. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın şahsına duyulan yüksek teveccühden faydalanarak koltuk sahibi olanlar, apolet takanlar yapmış oldukları bu listelerle ümit ederim ki milletimizden sert bir şamar yemezler.

Millete rağmen siyaset yapılmaz. Benim adaylarım bunlar. Ey millet sen de bu adaylara oy vereceksin anlayışı dayatmanın vesayetin değişik bir yöntemidir. Bizler dayatmalara ve vesayetlere karşı ömrümüzü verdik. Madem aklınızda ki adayları getirip önümüze koyacaktınız da o halde neden bu kadar kamuoyu yoklamaları yapıldı? Temayül yapıldı, STK'lara neden soruldu, bu yoklamaların sonuçları nedir. Neden bunlar açıklanmadı? En azından Ardahan için ben bunu soruyorum. Anlaşılan o ki bu yapılanların hepsi bir göz boyaması. Yan cep de önceden hazırlanmış liste milletimizin önüne konulmuş. Millete de dönüp bu listelere oy vereceksiniz deniliyor. O zaman bende soruyorum senin diğerlerinden farkın ne, harika çocuklar ve halktan kopuk güya akıllı danışmanlardan oluşan elit kadronun Cumhurbaşkanımızdan sonra Ak Partiyi daralttıklarını düşünüyorum." Şeklinde konuştu. - ARDAHAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Topçu, Bu Ülkede Artık Vesayet Rejimleri ve Darbeler Olmasın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement