Toplum Yararı Programı Hayata Geçirildi - Son Dakika
Yerel

Toplum Yararı Programı Hayata Geçirildi

Toplum Yararı Programı Hayata Geçirildi

İş-Kur Antalya Müdürlüğü tarafından finansmanı sağlanacak olan "Toplum Yararına Programı" kapsamında Alanya, Elmalı, Finike, Gazipaşa, Kaş, Korkuteli, Manavgat, Döşemealtı, Aksu, Kepez, Muratpaşa ve Konyaaltı ilçe müftülüklerine bağlı Kur'an...

08.11.2013 17:45

İş-Kur Antalya Müdürlüğü tarafından finansmanı sağlanacak olan "Toplum Yararına Programı" kapsamında Alanya, Elmalı, Finike, Gazipaşa, Kaş, Korkuteli, Manavgat, Döşemealtı, Aksu, Kepez, Muratpaşa ve Konyaaltı ilçe müftülüklerine bağlı Kur'an Kursu ve camilerin temizlik, çevre düzenlemesi, alt yapının yenilenmesi, bakım, onarım ve çevre temizliğinin yapılacağı bildirildi.

İl ve ilçe müftülüklerine bağlı olan ibadethanelerin temizlik, bakım ve çevre düzenlemesinin, proje dahilinde görevlendirilecek işçilerle gerçekleştirileceği belirtildi. Projede işçi alımı ve seçimi için İş-Kur Antalya Müdürlüğüne başvuran 400 kişi, noter huzurunda gerçekleşen kura usulü ile belirlenirken, Kepez İlçe Müftülüğü'nde gerçekleştirilen kura programına İl Müftüsü Ahmet Çelik, İl Müftü Yardımcısı İbrahim Keser, Kepez Müftülüğü Denetçisi Nureddin Uğurlu, İş-Kur Antalya Müdürlüğü yöneticileri, Antalya 12.Noteri Veli Boğatır ve görev almak için müracaat eden vatandaşlar katıldı.

İl Müftüsü Ahmet Çelik yaptığı konuşmada, cami temizliğinin önemi üzerinde durdu. Cami ve Kur'an kurslarının topluma açık ve manevi toplanma alanları olduğu için önemli olduğunu dile getiren Çelik, bu proje ile görev alacak kişilerin hem sevap kazanacağını, hem de geçimini temin edeceklerini ifade etti.

Kura ile belirlenen işçilerin, proje kapsamında 13 Kasım'da görevlerine başlayacakları bildirildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Toplum Yararı Programı Hayata Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement