Torbalı'daki Stadyum'a 29 Ekim Ayarı - Son Dakika
Yerel

Torbalı'daki Stadyum'a 29 Ekim Ayarı

Torbalı\'daki Stadyum\'a 29 Ekim Ayarı

Torbalı'da bulunan 7 Eylül Stadyumu geçtiğimiz aylarda çıkan yangın sonrası yeniden yapılıyor.29 Ekim'e yetiştirilmesi planlanan çalışmalar kapsamında yangında kül olan ve hasar gören stadyumdaki hasar gören yerler onarılacak.

17.10.2013 17:47

Torbalı'da bulunan 7 Eylül Stadyumu geçtiğimiz aylarda çıkan yangın sonrası yeniden yapılıyor. 29 Ekim'e yetiştirilmesi planlanan çalışmalar kapsamında yangında kül olan ve hasar gören stadyumdaki hasar gören yerler onarılacak. Stadyuma yapılacak yatırım için Spor ve Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğüne istekte bulunuldu. Beklenen isteğin kabulünün ardından stadyumun yapımı ihaleye açıldı. İhale sürecinin bitirilmesinin ardından yapımı üstlenecek firmalar da belli oldu. Firma, zemin çalışmalarına 29 Ekim tarihinden sonra başlayacak, ancak, çıkan yangının ardından büyük ölçüde hasar gören oturma koltukları 29 Ekim'e yetiştirilecek.

KOLTUKLAR YENİLENDİ

İlçenin en büyük sorunlarından birisi haline gelen Stadyum sorununun çözülmesi için yapılan 650 bin liralık yatırım paketinin kapsamında şu işler yapılacak; Zemin sentetik çim ile kapatılacak ve kuruma problemi ortadan kalkacak. Stadyum ışıklandırılması yapılacak gece maçları ve idmanları mümkün olacak. Bu iki büyük çalışmadan artan para ile ise tribün, soyunma odaları ve diğer bölümlerde de tadilat çalışmaları yapılacak. 29 Ekim'de düzenlenecek resmi tören için koltuklar yenilendi. Ancak diğer yapılacak yatırımların 29 Ekimden sonra başlanacağı belirtildi.

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Spor ve Gençlik Hizmetleri İlçe Müdürü Erol Koyuncu, "Stadyumun ihale aşamalarını tamamlıyoruz. İlk olarak koltuklarımızın yenilenmesinin nedeni stadyumda yapılacak olan 29 Ekim töreni. Bu törenin tarihi yakın. Zemin işlerinin bitmesi uzun süreceği için önce gösterileri izlemek için gelecekleri düşünerek koltukları yeniliyoruz. 29 Ekimi atlattıktan sonra stadyumun zemini için ilk kazmayı vuracağız ve kısa süre içerisinde stadyumumuzu tamamlayacağız" şeklinde konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Torbalı'daki Stadyum'a 29 Ekim Ayarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement