Trabzon'da toplanan oyuncaklar, Van'daki çocuklara ulaştırıldı.
Trabzon Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, depremzede çocuklara ulaştırılmak üzere ocak ayında başlatılan, "Trabzon'dan Van'a Oyuncak Kardeşliği" kampanyası kapsamında toplanan oyuncakların sahiplerine ulaştırıldığı belirtildi.
Açıklamada, birçok kamu kurum ve kuruluşun, özel eğitim ve sağlık kurumu ile yardımsever vatandaşın destek verdiği kampanyanın amacına ulaştığı ifade edilerek, toplanan oyuncakların Trabzon Belediyesi Sosyal İşler Müdürü Hacı Nail Altunay tarafından Van Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne teslim edildiği kaydedildi.
Oyuncakların, Van'da bulunan Sevgi Evleri'nde kalan kimsesiz çocuklara ve depremden etkilenmiş ilkokullara dağıtılacağı bildirildi.
Muhabir: Cenk Yavuz Usta
Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır - TRABZON
Son Dakika › Yerel › Trabzon'dan Van'a Oyuncak Kardeşliği Köprüsü Kuruldu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.