Tüik Kars Bölge Müdürlüğü'ne Yapılan Saldırı - Son Dakika
Yerel

Tüik Kars Bölge Müdürlüğü'ne Yapılan Saldırı

TÜİK Kars Bölge Müdürlüğü'ne yapılan saldırıda hayatını kaybeden Abdülnaci Çolak'ın cenazesi, şehit kardeşinin yanında toprağa verildi Baba Çolak: "Oğlum şehit kontenjanından kuruma girmişti"

20.03.2014 13:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Kars Bölge Müdürlüğü'ne yapılan saldırıda hayatını kaybeden Abdülnaci Çolak'ın cenazesi, şehit kardeşinin yanında toprağa verildi.

Merkeze bağlı Esenkent köyündeki cenaze törenine, Çolak'ın ailesi ve yakınları ile Kars Valisi Eyüp Tepe, AK Parti Kars milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Hasan Çelik Gönülal, Emniyet Müdürü Ercan Çakmak ve çalışma arkadaşları katıldı.

Çolak'ın cenazesi, burada kılınan cenaze namazının ardından Esenkent Köyü Mezarlığı'nda, 2005 yılında Tunceli'de şehit olan kardeşi Sinan Bedri Çolak'ın mezarının yanına defnedildi.

Vali Tepe, milletvekilleri Arslan ve Kılıç ile öteki ilgililer, Çolak'ın ailesine taziyelerini iletti.

Şehit kontenjanından işe girmiş

Bu arada, baba Suriya Çolak, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Devletimiz ve Türkiye Cumhuriyetimiz sağ olsun. Ne diyeyim. Allah böyle bir şeyi kimsenin başına vermesin. Allah böyle kötü bir durumu bir daha kimseye göstermesin" dedi.

Bir gazetecinin, "Oğlunuz kuruma, şehit kontenjanından mı girdi" yönündeki sorusu üzerine Çolak, "Evet şehit kontenjanından girmişti. Kardeşi de burada. İkisi de burada yatıyor" şeklinde konuştu.

Öte yandan, 3 çocuk babası Abdülnaci Çolak'ın, asker kıyafeti giyen 5 yaşındaki yeğeni Efecan Çolak da cenaze namazı sırasında amcasının tabunun başında ayrılmadı. - Kars

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tüik Kars Bölge Müdürlüğü'ne Yapılan Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement