Tunceli'deki Terör Saldırıları - Son Dakika
Yerel

Tunceli'deki Terör Saldırıları

Tunceli'de, Nazımiye Cemevi'nin yol yapım çalışmalarının terör saldırıları nedeniyle durdurulduğu bildirildi.

03.08.2015 19:52

Tunceli'de, Nazımiye Cemevi'nin yol yapım çalışmalarının terör saldırıları nedeniyle durdurulduğu bildirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Tunceli- Erzincan karayolunda terör örgütü mensuplarınca yakılan araçlar arasında, İl Özel İdaresi tarafından kiralanan ve Nazımiye Cemevi yolunun yapımı için malzeme taşıyan bir kamyonun da bulunduğu belirtildi.

Açıklamada, "Yanarak Pülümür Çayı'na uçan kamyon ve taşıdığı malzeme kullanılamaz hale gelmiş, malzemenin ulaşmaması ve yolun kapalı olması nedeniyle Nazımiye Cemevi yol yapım çalışması durmuştur" ifadeleri kullanıldı.

Tunceli-Erzincan karayolu Söğütlü Çeşme mevkisinde yol kesen teröristler, 31 Temmuz'da 2 kamyon ve bir tırı ateşe vermişti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tunceli'deki Terör Saldırıları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement