Türel, "Gatab Kapanmayacak" - Son Dakika
Yerel

Türel, "Gatab Kapanmayacak"

Türel, "Gatab Kapanmayacak"

AK Parti Kemer Belediye Başkan adayı Yusuf Üras’ın aday tanıtım toplantısı ve seçim ofisi açılış töreni, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel, Ak Parti İl Başkanı Mustafa Köse ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi.

30.01.2014 17:09

AK Parti Kemer Belediye Başkan adayı Yusuf Üras'ın aday tanıtım toplantısı ve seçim ofisi açılış töreni, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel, Ak Parti İl Başkanı Mustafa Köse ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi.

AK Parti Aslanbucak Seçim Ofisi'nin de açılışının yapıldığı etkinlik öncesinde Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel ve AK Parti protokolünü Beldibi mevkindeki tünellerde Yusuf Üras yüzlerce partiliyle birlikte karşıladı. Bine yakın aracın karşıladığı etkinlik konvoy halinde etkinliğin yapılacağı Aslanbucak'a geldi. Alanda yaklaşık 4 bin partili vatandaş tarafından karşılanan Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel partililere Kemer Belediye Başkan adayı Yusuf Üras'ın arkasında olduklarını belirtti.

Çocukluğunun Kemer'de geçtiğini ifade eden Türel, Antalya'ya, Kemer'e hizmet etmekten dolayı mutlu olduğunu söyledi. Kemer'i ve köylerini iyi bildiğini de vurgulayan Türel, "Kemerin sokaklarında sizlerle beraber oldum. Allah ömür verirse sizlerle olmaya devam edeceğim. Kemerli Menderes olarak mutluyum. Büyükşehir yasası çıkınca bazılarına Kemer'in köylerine gitmek zor gelmiş. Şimdilerde bütünşehir yasası çıkınca Kemer'in köylerini yollarını öğrenmeye başladılar. Antalya Büyükşehir Belediye adayı olarak gelenlere Aslanbucak ve Kuzdere'yi sorun bakalım bilecekler mi? Buraları Menderes Türel iyi bilir. Kemer'i bilmeyenler Kemer'in sorunlarını çözemezler. Antalya'da verdiği her sözü yerine getirmiş bir başkan olarak karşınıza çıkmaktan gurur duyuyorum. Genç yaşta birçok görevi yerine getirdim. Benim bir tek aşkım bir tek sevgim oldu o da Antalya'ya ve Kemer'e hizmet etmek oldu" dedi.

Belediye başkanlığı döneminde pek çok iş yaptığını, köprülü kavşaklar ve Cumhuriyet Meydanı'nı herkesin bildiğini belirten Türel, "Gençliğimin geçtiği Kemerli kardeşlerimize hizmet edeceğiz. Bizim yaptıklarımızla Akaydın'ın yapamadıkları ortada. Benim 5 sene içerisinde en azından yaptığım kavşakları, Cumhuriyet Meydanı'nı herkes biliyor. Benden sonra ne yapıldı? Kemer'e her geldiğimde şikayet duydum. Bizim Kemer'de hizmet açığını kapatmamız lazım" diye konuştu.

"GATAB KAPANMAYACAK"

Konuşmasında Kemerlilere bir de müjde veren Türel, bütünşehir yasasının kabulünün ardından kapanması söz konusu olan Güney Antalya Turizm Geliştirme ve Altyapı İşletme Birliği'nin (GATAB) kapanmaması için düzenleme yaptıklarını ve seçimlerden sonra hizmetine devam edeceğini söyledi. Türel, "GATAB çevredeki belediyelere alt yapı konusunda hizmet eden bir birlik. Biz büyükşehir kanununu çıkarırken Yusuf Üras başkan geldi. 'GATAB kapanırsa Kemer'in hizmetinde ciddi sıkıntılar olur' dedi. Bu kanunu düzenlerken bir tedbir aldık ve kolları sıvadık. GATAB'a belde belediyeleri kapandığı için bir ikinci belediye üye olması için karar almayı ifade ettik. Ama muhalefet bunu engelledi. Ama biz yılmadık ve gereken düzenlemeyi yaptık. GATAB bu haliyle seçimlerden sonra aynı şekilde devam edecek, GATAB'da çalışan arkadaşlarımız işsiz kalmayacak" dedi.

"BİZİM SÖZÜMÜZ GENEL BAŞKANIMIZIN SÖZÜDÜR"

AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse de yerel seçimlerde Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel ve Kemer Belediye Başkan Adayı Yusuf Üras'a güvendiklerini belirterek, "İnşalah, Antalya 5 yıl aradan sonra yeniden Menderes Türdel'in hizmetleri ile buluşacak ve inşallah Kemer'in de yıllardır alamadığı AK Parti hizmeti 30 Mart'ta sona erecek. Antalya'da Akaydın'ın burada da mevcut başkanın neler yaptıkları daha doğrusu yapamadıkları ortada. Bu algıyı hizmetlerimizle yıkacağız. Adaylarımızın sözü bizim sözümüz bizim sözümüz Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın sözdür" şeklinde konuştu.

"TEK VAADİMİZ HİZMET"

AK Parti Kemer Belediye Başkan adayı Yusuf Üras ise konuşmasında Kemer Belediyesi'nin kötü yönetildiğini, iyi hizmet veremediğini belirterek, "Kemer hakettiği hizmete AK Parti ile kavuşacak. Değişim ve gelişimden anlamayanlar Kemer'e hizmet edemezler. Kemer'de değişim başladı. 30 Mart'ta Kemer'i AK Parti'nin üstün belediyecilik anlayışıyla buluşturacağız" dedi. AK Parti belediyeciliğinin de hizmetin nasıl yapıldığını Türkiye'de ve Antalya'da, Kepez'de ve Tekirova'da gösterdiklerini vurgulayan Üras, "İşte bir önceki dönemki Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel'in yaptığı hizmetler, işte Kepez'de yapılan hizmetler, işte hemen yakınımızdaki başkanlığını gururla yaptığım Tekirova'daki hizmetler. Altyapı, üst yapı, peyzaj, belediye binası, kent meydanı, alternatif turizm seçenekleri, profesyonel futbol takımı hepsi Tekirova'da var. Kemer'de ne var? Hiçbiri. Yıllardır Kemer'e çivi çakmadan koltuklarda oturanların artık sonu geldi" dedi.

Konuşmaların ardından Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel, Ak Parti İl Başkanı Mustafa Köse, Ak Parti Kemer Belediye Başkan adayı Yusuf Üras ve vatandaşlarla birlikte seçim ofisinin açılışını gerçekleştirdi.

Türel partililer ile vatandaşlara kırmızı karanfil dağıttı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türel, 'Gatab Kapanmayacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement