Turgutlu Belediyesi, Üstyapı Çalışmalarına Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Turgutlu Belediyesi, Üstyapı Çalışmalarına Devam Ediyor

Turgutlu Belediyesi, Üstyapı Çalışmalarına Devam Ediyor

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde çalışmalarına devam ediyor.

19.12.2022 15:41  Güncelleme: 15:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde çalışmalarına devam ediyor.

Turgutlu Belediyesi, geçen aylarda ilçeye kazandırdığı İstasyonaltı Mahallesi Şehit Gaffar Okkan Spor Tesisleri'nde parke döşeme çalışmasını tamamladı. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince 2000 metrekarelik parke döşeme çalışması gerçekleştirildi. Parke tamiratlarına da bir yandan devam eden ekipler, Yedi Eylül Yolu ile birlikte Şehit Üsteğmen Ercan Kaya, Demirci, Yıldırım Beyazıt, Civan, Okyay, Kiraz ve Meltem Sokak'ta parke tamirat çalışmalarını tamamladı.

Turgutlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ise "Daha yeşil bir Turgutlu" için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Albayrak Mahallesi Buse Sokak ile Mimar Sinan Parkı'nda çim ekimi çalışmaları gerçekleştirildi. Ekipler, Yıldırım Mahallesi Alankuyu Camisi'nde ise boyama çalışmalarına devam ediyor.

Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, "Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Ekiplerimizin gerçekleştirdiği çalışmalar ile Turgutlu'muzu adım adım yeniliyoruz. Daha güzel bir Turgutlu için çalışmalarımıza yaptığımız program çerçevesinde devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Turgutlu Belediyesi, Üstyapı Çalışmalarına Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement