Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu'nun katılımıyla Şehit Ali Gaffar Okkan POMEM'de düzenlenen törende 360 polis memuru mezun olarak Türk Polis Teşkilatı'na katıldı. Vali Zorluoğlu, mezunlara hitaben güvenlik ve huzurun önemini vurgularken, şehit Ali Gaffar Okkan'ın mirasına da değindi. Dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi ve tören yemin, dua ve geçit töreniyle sona erdi.
Diyarbakır Şehit Ali Gaffar Okkan Polis Meslek Eğitim Merkezi'nde 360 polis adayı, düzenlenen törenle yemin ederek mesleğe ilk adımını attı. Vali ve okul müdürü, başarı ve hukuka bağlılık mesajları verdi.
Polis Akademisi bünyesindeki Şehit Ali Gaffar Okkan Polis Meslek Eğitim Merkezi tarafından hayata geçirilen 'Gaffar Amcayla El Ele' sosyal sorumluluk projesiyle Diyarbakır'daki öğrenciler polislik mesleğini tanıyor. Proje kapsamında çocukların güvenlik hizmetlerine yönelik farkındalık kazanması ve toplumsal uyuma katkı sağlanması hedefleniyor.
Diyarbakır’da 24 Ocak 2001'de 5 polis memuruyla birlikte şehit edilen Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan suikastında vicdanları yaralayan bir karar çıktı. Saldırının asli faillerinden olan ve 25 yıldır kırmızı bültenle aranan firari tetikçiler Haşim Alabalık ve Murat Aktaş hakkındaki dava, zaman aşımı gerekçesiyle düşürüldü. Tek bir gün bile yakalanamayan sanıkların dosyaları kapatılırken, uluslararası yakalama emirleri de kaldırıldı.
DİYARBAKIR'da 25 yıl önce terör saldırısında şehit olan İl Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan ve 5 mesai arkadaşı, düzenlenen törenle anıldı.
Diyarbakır'da uğradığı saldırıda beraberindeki 5 silah arkadaşıyla şehit olan Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan, şehadetinin 25. yılında, şehit edildiği yerde anıldı.
Diyarbakır'da 25 yıl önce silahlı saldırıda şehit edilen Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan ve 5 polis memuru için anma töreni düzenlendi.
Diyarbakır'da uğradığı saldırıda beraberindeki 5 silah arkadaşıyla şehit olan Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan için şehadetinin 25. yılında, Sakarya'nın Hendek ilçesindeki mezarı başında anma töreni düzenlendi.
Diyarbakır Emniyet Müdürü iken uğradığı hain saldırı neticesinde 5 polis memuruyla birlikte şehit edilen Ali Gaffar Okkan, şehadetinin 25'inci yılında Sakarya'nın Hendek ilçesindeki mezarı başında dualar ile anıldı.
Diyarbakır'daki Şehit Ali Gaffar Okkan Polis Meslek Eğitim Merkezi, teorik ve uygulamalı eğitimlerle polis adaylarını mesleğe hazırlıyor.
DÜZCE(İHA) – Sakarya'da gerçekleştirilen Şehit Ali Gaffar Okkan İller Arası Karate Turnuvasında Cumayeri Belediye Spor(CBS) kulübü sporcuları 6 madalya aldı.
Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü, Sakarya'da düzenlenen 24. İller Arası Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan Karate Turnuvası'nda 8 madalya kazandı.
Diyarbakır'da Şehit Ali Gaffar Okkan Polis Meslek Eğitim Merkezi'nde (POMEM) polis adaylarına ilk yardım eğitimi verildiİl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Diyarbakır POMEM ile yürütülen "Yaşam Becerilerini Geliştirme Projesi" kapsamında "İlk Yardımcı Belgesi Programı" düzenlendi.
Gölbaşı'nda Mogan Gölü'nü ilçe merkezine bağlayan Şehit Ali Gaffar Okkan Caddesi'nde sıcak asfalt serimi yapıldı.
Diyarbakır'daki Şehit Ali Gaffar Okkan Polis Meslek Eğitim Merkezi'nde 15 Ekim 2018'de meydana gelen kaza sonucu şehit olan polis okulu öğrencisi Mahmut İkibeş, Bitlis'in Adilcevaz ilçesindeki kabri başında anıldı.
Diyarbakır'da koruma altındaki çocuklar, polislik mesleğini Ali Gaffar Okkan Okulu'nda öğrendi.
Diyarbakır'da uğradıkları saldırıda beraberindeki 5 silah arkadaşıyla şehit olan Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan, şehadetinin 24. yılında Antalya'da düzenlenen törenle anıldı.
Diyarbakır'da uğradıkları saldırıda beraberindeki 5 silah arkadaşıyla şehit olan Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan, şehadetinin 24. yılında Sakarya'nın Hendek ilçesindeki mezarı başında anıldı.
Diyarbakır Emniyet Müdürü iken uğradığı hain saldırı sonucu 5 polis memuruyla birlikte şehit edilen Ali Gaffar Okkan, şehadetinin 24'üncü yılında Sakarya'nın Hendek ilçesindeki mezarı başında dualar ile anıldı.
Diyarbakır'da 24 yıl önce silahlı saldırıda şehit edilen İl Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan ve 5 polis memuru için anma töreni düzenlendi.
Diyarbakır'da 24 yıl önce görevi başında uğradığı silahlı saldırıda şehit olan İl Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan ve 5 polis memuru için tören düzenlendi.
DİYARBAKIR'da 24 yıl önce şehit edilen İl Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan ve 5 mesai arkadaşı, düzenlenen törenle anıldı.
Antalya'da 2001 yılında Diyarbakır'da uğradığı silahlı saldırıda şehit edilen Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan ve 5 polis memuru, düzenlenen törenle anıldı.
Diyarbakır'da 24 Ocak 2001'deki silahlı saldırıda 5 polis memuruyla şehit düşen ve Diyarbakır'ın 'Gaffar Baba'sı olarak anılan Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan şehadetinin 24. yılında anıldı. Okkan'ın "3310'dan tüm birimlere, ben Ali Gaffar Okkan. Bu size ilk ve son uyarımdır. Diyarbakır halkına eziyet edeni yakarım!" sözleri ise kulaklarda yankılanmaya devam ediyor.
Diyarbakır Emniyet Müdürü iken uğradığı hain saldırı sonucu 5 polis memuruyla birlikte şehit edilen Ali Gaffar Okkan, şehadetinin 24'üncü yılında Sakarya'nın Hendek ilçesindeki mezarı başında dualar ile anılacak.
Çankırı'da bulunan bir müzede Eren Bülbül, Şenay Aybüke Yalçın, Ali Gaffar Okkan, Necmettin Yılmaz başta olmak üzere toplam 180 şehidin kabrinden alınan topraklar korunuyor.
Diyarbakır'da, Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan Spor Yerleşkesinin isim değişikliği talebi, Kayapınar Kaymakamı Ömer Bilgin tarafından reddedildi.
Diyarbakır'da DEM'li Kayapınar Belediyesi, Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan Spor Yerleşkesi'nin adını Barış Spor Kompleksi olarak değiştirdi. Karara tepkiler gecikmedi.
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır İl Başkanı Mehmet Raşit Ocak, DEM Partili Kayapınar İlçe Belediye Başkanlığının meclis kararı ile 'Şehit Ali Gaffar Okkan' isminin bir spor kompleksinden değiştirilmesine tepki gösterdi.