Elektrik kesintisine bağlı olarak hizmet veremeyen İzmir Metrosu, 8 saat aradan sonra çalışmaya başladı.
Türkiye'nin birçok bölgesinde 10.36'da başlayan elektrik kesintisi nedeniyle aksayan İzmir Metrosu seferleri, kentin bazı bölgelerine enerji verilmesinden sonra faaliyete geçti.
İzmir Metro AŞ'den alınan bilgiye göre, Fahrettin Altay ve Evka 3 arasındaki metro seferleri düzenli aralıklarla gerçekleştiriliyor.
Gediz Elektrik Dağıtım AŞ (Gediz EDAŞ), Alsancak, Konak, Bornova, Karşıyaka ve Urla ilçelerine elektrik verildiğini, kentin tamamına elektrik sağlanması için çalışmaların sürdüğünü bildirmişti.
Son Dakika › Yerel › Türkiye'de Elektrik Kesintisi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?