Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi

15.08.2012 12:27

Türkiye Kadınlar Basketbol Birinci Ligi takımlarından Kayseri KASKİ Sporlu oyuncular, sağlık kontrolünden geçti.

Türkiye Kadınlar Basketbol Birinci Ligi takımlarından Kayseri KASKİ Sporlu oyuncular, sağlık kontrolünden geçti.

Özel Avrupa Hastanesi'ndeki sağlık kontrolünde, çeşitli testlerden geçirilen sporcularda herhangi bir soruna rastlanmadığı belirtildi.

Sağlık kontrolüne Ümit Kız Basketbol Milli Takımı kadrosunda olan Ayşegül Günay ve A Milli Kadın Basketbol Takımı kadrosunda bulunan Begüm Dalgalar ile Eylül ayında Türkiye'ye gelecek olan Asjha Jones, El Sayed Lashin, Nuria Martinez, Nicky Anosike, Latoya Sanders katılmadı.

Bu yıl Türkiye'yi Kadınlar Avrupa Kupası'nda temsil edecek olan Kayseri KASKİ, E grubunda Horizont Minsk (Belarus) ve Södetalje BBK (İsveç) takımlarıyla mücadele edecek.

Kayseri KASKİ, Kadınlar Avrupa Kupası'nda geçen sezon Rusya'nın Dynamo Kursk takımıyla final oynamış ancak kaybetmişti.

Muhabir: Orhan Canbulatel/ İsmail İçer

Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli - KAYSERİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi - Son Dakika


Advertisement