Tut'ta Taziye Evi Açılışı - Son Dakika
Yerel

Tut'ta Taziye Evi Açılışı

Adıyaman Valisi Ramazan Sodan, Tut İlçesine bağlı Boyundere köy sakinlerinin desteği ile yapımı tamamlanan taziye evinin açılışını yaptı.

09.01.2012 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman Valisi Ramazan Sodan, Tut İlçesine bağlı Boyundere köy sakinlerinin desteği ile yapımı tamamlanan taziye evinin açılışını yaptı.

Vali Sodan, açılışta yaptığı konuşmada, köyde yaşayan vatandaşların da desteği ile yapımı tamamlanan taziye evi ile kur'an kursu binasının birlik ve beraberliğin bir göstergesi olduğunu söyledi.

Vali Sodan, "gün birlik ve beraberlik günüdür" diyerek, yeni hizmete giren taziye evinin tüm köylü vatandaşlara hayırlı olması dileğinde bulundu.

Tut Kaymakamı Ramazan Kendüzler ise vatandaşların yaptıkları hizmetten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, vatandaşları kutladı.

Köy Muhtarı Mustafa Mutlu ise bu hizmetleri birlikte gerçekleştirmenin sevincini yaşadıklarını belirterek, hayırlı olması temennisinde bulundu.

Konuşmaların ardından misafirlere köy halkı tarafından hazırlanan yemekler ikram edildi.

Açılışa, Tut Belediye Başkanı Mehmet Akat, belde belediye Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri, daire amirleri, köy muhtarları ve köy sakinleri katıldı.

(TEZ-ŞMÖ- - ADIYAMAN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tut'ta Taziye Evi Açılışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement