U-20 Dünya Kupası Gaziantep'te - Son Dakika
Yerel

U-20 Dünya Kupası Gaziantep'te

U-20 Dünya Kupası Gaziantep\'te

FIFA U-20 Dünya Kupası kapsamında, "Kupa Turu" etkinliklerinin üçüncüsü 4-5 Mayıs tarihlerinde Gaziantep'te yapılacak.

03.05.2013 15:22  Güncelleme: 12:42

Türkiye'de 21 Haziran-13 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek FIFA U-20 Dünya Kupası kapsamında, "Kupa Turu" etkinliklerinin üçüncüsü 4-5 Mayıs tarihlerinde Gaziantep'te yapılacak.

FIFA U-20 Dünya Kupası'na ev sahipliği yapacak şehirlerde düzenlenen etkinliklerin Gaziantep ayağında ilk olarak, turnuvanın resmi topu Cafusa'nın dev maketinin açılışı gerçekleştirilecek. Dev maket yarın saat 16.00'da, Kamil Ocak Meydanı'nda ziyarete açılacak ve turnuva başlangıcına kadar bu alanda sergilenecek.

Servet Yardımcı başkanlığındaki Yerel Organizasyon Komitesi, daha sonra Kupa TIR'ının bulunduğu Demokrasi Meydanı'ndaki etkinliğine katılacak. Yeni tasarımıyla ilk kez Türkiye'de sahibini bulacak FIFA U-20 Dünya Kupası'nın yer aldığı Kupa TIR'ı, Gaziantep'teki etkinlik alanında hafta sonu 12.00-22.00 saatleri arasında açık olacak.

Ayrıca futbolseverler, etkinlik süresince alana kurulacak mobil bilet gişesinden turnuvanın biletlerini alabilecekler.

FUTBOLSEVERLER KEYİFLİ ANLAR YAŞAYACAK

Tüm bu aktivitelerin yanı sıra futbolseverler, 7 şehirde de etkinlik zamanı Kupa TIR'ı alanına kurulacak olan Play-Station köşesi, geçmişte bu turnuvada oynamış yıldızların gösterileceği büyük TV ekranı, dokunmatik ekran bilgi yarışması oyunu, imkansız şut, gol kafesi, kick-point ve fotoğraf çekimi gibi organizasyonlar sayesinde keyifli dakikalar yaşayacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel U-20 Dünya Kupası Gaziantep'te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement