Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Nevzat Şahin, Fenerbahçe'nin Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde yer almasına ilişkin UEFA kararı konusunda, "Hem Türk futbolu adına hem de Fenerbahçe adına güzel bir gelişme" dedi.
Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bugün hem Fenerbahçe hem de Bursaspor adına çıkan olumlu kararların kendilerini sevindirdiğini söyledi.
Fenerbahçe'nin Türkiye'yi Avrupa'da en iyi şekilde temsil edeceğinden şüphelerinin olmadığını ifade eden Şahin, "UEFA'dan bugün güzel haberler geldi. Hem Türk futbolu adına hem de Fenerbahçe adına güzel bir gelişme. Fenerbahçe'ye Avrupa kupalarında başarılar diliyoruz" diye konuştu.
Muhabir: Ahmet Özler/ Sinan Özmüş
Yayıncı: Fazilet Özer - KARABÜK
Son Dakika › Yerel › UEFA'nın Fenerbahçe Kararı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.