Ülkü Ocaklarından, Fırat Yılmaz Çakıroğlu Eylemi - Son Dakika
Yerel

Ülkü Ocaklarından, Fırat Yılmaz Çakıroğlu Eylemi

Ülkü Ocaklarından, Fırat Yılmaz Çakıroğlu Eylemi

Ege Üniversitesi Kampüsü’nde, karşıt görüşlü öğrenci grubu arasında çıkan olaylar sonucunda hayatını kaybeden Fırat Yılmaz Çakıroğlu için Ülkü Ocakları Adıyaman İl Başkanlığı tarafından yürüyüş yapıldı.

20.02.2015 23:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ege Üniversitesi Kampüsü'nde, karşıt görüşlü öğrenci grubu arasında çıkan olaylar sonucunda hayatını kaybeden Fırat Yılmaz Çakıroğlu için Ülkü Ocakları Adıyaman İl Başkanlığı tarafından yürüyüş yapıldı.

Ege Üniversitesi Kampüsü'nde yaşanan olaylar sonucunda, ağır yaralılar olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Ege Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi altına alınan Fırat Yılmaz Çakıroğlu, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Çakıroğlu için Ülkü Ocakları Adıyaman İl Başkanlığı üyeleri, Sümer Meydanı'nda bir araya gelerek yürüyüş gerçekleştirdi. Yürüyüş sonrası bir basın açıklaması yapan Ülkü Ocakları Adıyaman İl Başkanı Mahmut Yılmaz, "Biz ülkü ocaklıyız. Rabbimize şükürler olsun ki, bizler büyük bir aileyiz. ve bugün çıkan olaylarda Türkiye Cumhuriyeti'nin düşmanları, hainler tarafından Fırat kardeşimiz kalbinden bıçaklanarak şehit edilmiştir. Bir aile bireyimizi daha kaybettik" şeklinde konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ülkü Ocaklarından, Fırat Yılmaz Çakıroğlu Eylemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement