Uludağ'ın Makro Güzellikleri - Son Dakika
Yerel

Uludağ'ın Makro Güzellikleri

Uludağ\'ın Makro Güzellikleri

Uludağ'ın el değmemiş güzelliklerini keşfetmeye çalışan fotoğraf tutkunları, çektiği eşsiz fotoğraflarla dikkat çekiyor.

26.09.2013 14:42

Uludağ'ın el değmemiş güzelliklerini keşfetmeye çalışan fotoğraf tutkunları, çektiği eşsiz fotoğraflarla dikkat çekiyor.

Fotoğraf tutkunları, Uludağ'daki makro güzellikleri objektiflerine sığdırmayı başardı. Fotoğraf meraklıları, soğuk havaya karşı zorlu şartlar altında doğanın muhteşem görüntülerini kaydediyor. Fotoğrafçılar, sabah saatlerinde Uludağ'da başladıkları yolculuklar esnasında karşılarına çıkan bitki türlerinin fotoğrafını çekerek, stres atılyorlar. Fotoğraf sanatçısı Orhan Turhan'ın da yer aldığı ekibin birbirinden ilginç çektiği fotoğraflar herkesi şaşırtıyor. Fotoğraf sanatçısı Orhan Turhan, Uludağ'da Firavun böceğini (skarabe) ilk görüntüleyen kişi olarak biliniyor. Her hafta sonu Uludağ'da fotoğraf tutkunları ile birlikte keşfe çıkan Turhan, tesadüf ettiği güzellikleri fotoğraf kareleriyle ölümsüzleştiriyor. Turhan ve fotoğraf sanatçıları eşsiz güzellikten oluşan koca bir manzarayı objektifine sığdırıyor. Turhan, "Günün kargaşasından uzaklaşmak, tabiatın güzelliklerini yaşamak için sırt çantamızı alıp kendimizi Uludağ'a atıyoruz. Bir çiçek veya bir kelebek ilgimizi çeker, bazen de bakıp da göremeden geçeriz muhteşem yaratılıştaki ayrıntıları. Ben Uludağ'ı ne kaçış ne de sessizlik için seçiyorum. Bu güzellikleri belgelemek için çıkıyorum" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uludağ'ın Makro Güzellikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement