Ulukaya, Güven Tazeledi - Son Dakika
Yerel

Ulukaya, Güven Tazeledi

Ulukaya, Güven Tazeledi

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde Güvenlik Hizmetleri Destekleme Derneğinin olağan genel kurulu gerçekleştirildi.

02.01.2014 15:39

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde Güvenlik Hizmetleri Destekleme Derneğinin olağan genel kurulu gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen seçimlerde başkanlığa Hikmet Ulukaya yeniden seçildi.

Alaplı Güvenlik Hizmetleri Destekleme Derneğinin olağan genel kurulu dernek binasında gerçekleştirildi. 64 üyenin 42'sinin katımı ile gerçekleştirilen Divan Başkanlığını Alaplı eski İl Özel İdare Müdürü Ali Demir, yardımcılıklarını ise Alaplı Ticaret ve Sanayi, Odası Meclis Başkanı Hasan Öztürk ve Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Taner Arslan'ın yaptığı olağan genel kurulda faaliyet raporunun okunması, yeni yönetim ve denetim kurulunun seçimleri yapıldı. Yapılan seçimlerde genel kurula katılan 42 üyenin oyunu alan Hikmet Ulukaya, başkanlığa yeniden seçildi.

Alaplı Güvenlik Hizmetlerini Destekleme Derneği Başkanı Hikmet Ulukaya, olağan genel kurul sonrası yaptığı açıklamada " Dernek olarak ilçemizde vatandaşımızın huzur ve güven içerisinde yaşamasını sağlamak için gece gündüz görev yapan emniyet personelimize iş adamlarımızın destekleriyle onların ihtiyaçlarını karşılamaktayız. Bugün de derneğimizin olağan genel kurulunu gerçekleştirdik. Katılım oldukça yüksek oldu. Yeni yönetim kurulu arkadaşlarımızla bundan sonrada emniyet teşkilatına destek olmak amacıyla çalışmalar yapacağız. Ben bu vesile dernek olağan genel kurulumuza iştirak eden tüm üyelerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Öte yandan yapılan seçimlerin ardından yeni yönetim şu isimlerden oluştu: Hikmet Ulukaya, Hasan Öztürk, Mehmet Yavuz, Nedim Kaplancan ve Ekrem Orhan - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ulukaya, Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement