Uluslararası Öğrenci Buluşması - Son Dakika
Yerel

Uluslararası Öğrenci Buluşması

Eskişehir'de eğitim gören misafir öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilecek olan Uluslararası Öğrenci Buluşması'nın Eskişehir ayağı, 8 Mayıs'ta başlayacak.

07.05.2015 14:31

Eskişehir'de eğitim gören misafir öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilecek olan Uluslararası Öğrenci Buluşması'nın Eskişehir ayağı, 8 Mayıs'ta başlayacak.

Odunpazarı Gençlik Merkezi'nde gerçekleşen toplatıda konuşan Eskişehir Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Hüseyin Aksoy, 8 Mayıs Reşadiye Camisi önünde Eskişehir'de okuyan öğrencilerin "Kardeşlik Yürüyüşü"nde bir araya geleceğini söyledi.

UDEF ve Türkiye Gençlik Vakfı'nın (TÜGVA) organize ettiği etkinlikte, "Dünyanın Rengi, Türkiye'nin Misafiri" sloganıyla kültürel farklılıklar, barış, dostluk ve eğitim konularına dikkat çekileceğini belirten Aksoy, "Eskişehir'e eğitim için gelen öğrencilere, eğitimden rehberliğe, sosyal ve sportif faaliyetlerden barınma ve burs ihtiyaçlarına, kültürel faaliyetlerden Türkçe öğretimine varıncaya kadar oldukça geniş bir yelpazede hizmet verdiklerini 9 Mayıs günü saat 10.00'da valilik önündeki etkinliğimizin açılışı iki gün. Akşamında ise saat 20.00'de Abdullah Civliz konseri ve 10 Mayıs'ta ise saat 20.00'da Grup Yürüyüş konseri verilecek" dedi.

Aksoy ayrıca, etkinliklere yaklaşık bin kişinin katılacağını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Uluslararası Öğrenci Buluşması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement