Akçakoca ilçesindeki otelde düzenlenen festivale Türkiye'nin çeşitli kentlerinden, Fransa, İngiltere, İtalya, Almanya, Yunanistan, Rusya, Japonya ve Avustralya gibi pek çok ülkeden 500'ü aşkın sporcu katıldı.
Festival hakkında AA muhabirine bilgi veren YOGAD Başkanı Akif Manaf, üç gün süren organizasyonda insanların spor yaparak vakit geçirdiğini söyledi.
"Yoga, spordur" diyen Manaf, "Sporcular, 3 gün boyunca doğada, açık havada, deniz kıyısında kendilerini geliştirdi. Sağlık için iyi bir gelişimdi. Türkiye'de ilk defa yogayı spor olarak uyguluyoruz. Ayrıca 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramımızı da kutladık" ifadesini kullandı.
Son Dakika › Yerel › Uluslararası Yoga Festivali Sona Erdi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.