Vali Çiftçi, Bayram Yıldız'ın Sergisini Gezdi - Son Dakika
Yerel

Vali Çiftçi, Bayram Yıldız'ın Sergisini Gezdi

Vali Çiftçi, Bayram Yıldız\'ın Sergisini Gezdi

Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, sanat yaşamında 41.yılına giren ve " Kültür Mirasımız Kütahya" adlı 41.sergisini açan Bayram Yıldız'ın sergisini gezdi.

04.04.2012 22:32

Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, sanat yaşamında 41. yılına giren ve " Kültür Mirasımız Kütahya" adlı 41. sergisini açan Bayram Yıldız'ın sergisini gezdi.

Çiftçi, vali Yardımcısı Haluk Saygı ile birlikte sanat yaşamının 41. Yılında açtığı 41. sergide 41 eserle kutlayan Ressam Bayram Yıldız'ın Hilton Garden Inn Otelde açtığı " Kültür Mirasımız Kütahya" adlı sergisini gezerek sergilenen resimler hakkında bilgiler aldı. 41. yılına özel olarak açılan sergi aynı zamanda Yıldız'ın 41. Sergisi, 41 eserin bulundu sergide Kütahya sivil mimari örnekleri yer alıyor.

Sergi sonunda ziyaret defterini imzalayan Vali Çiftçi, "Serginiz geçmişten günümüze ışık tutan, geçmişin sanat, ahlaki, edebi ve güzelliklerini günümüze taşıyan, göz gönül zevkimizi okşayan ve ruhumuzda geçmişe ışık tutan kapılar olan ve ferahlatan bir çalışma olmuş. Elinize yüreğinize sağlık. İnşallah bunları kitap haline getiririz hazinelerimizi gelecek nesillere aktarılmasını elbirliğiyle sağlarız.

Kütahya halkı adına Kütahya Valisi olarak canı gönülden teşekkür ediyorum. Kütahya'mıza hayırlar getirsin" dedi.

(EFE-

04.04.2012 22: 12: 51

TSI

NNNN - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Çiftçi, Bayram Yıldız'ın Sergisini Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement