Vali Güzeloğlu'dan Girişimci İş Adamlarına Veda - Son Dakika
Yerel

Vali Güzeloğlu'dan Girişimci İş Adamlarına Veda

Vali Güzeloğlu\'dan Girişimci İş Adamlarına Veda

Mersin’den Kocaeli’ye atanan Vali Hasan Basri Güzeloğlu, kentteki veda ziyaretlerine devam ediyor.

25.09.2014 18:56

Mersin'den Kocaeli'ye atanan Vali Hasan Basri Güzeloğlu, kentteki veda ziyaretlerine devam ediyor. Güzeloğlu, bu kapsamda Mersin Girişimci İşadamları Derneği (Mersin GİAD) Başkanı Alper Gürsoy ve dernek üyeleriyle de vedalaştı.

Dernek binasında gerçekleşen ziyarette iş adamları, Vali Güzeloğlu'na Kocaeli'deki yeni görevinde başarılar dilediler. Mersin GİAD Başkanı Alper Gürsoy, ziyarette yaptığı konuşmada, "Gönlümüzde çok ayrı bir yeriniz var. Bize hep kapılarınız açıktı. Sizin döneminizde derneğimiz çok büyüdü. Genç iş adamlarından girişimci iş adamları dönemine geçtik. Şahsım ve arkadaşlarım adına emeklerinizden dolayı çok teşekkür ederim. Mersin'den çok güzel anılarla ayrıldığınızı biliyorum. Bir gün yine yollarımızın kesişeceğine, birlikte güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyorum. Kocaeli, sizin gibi dinamik, tecrübesi çok yüksek bir valiye kavuşuyor. Umarız bu şansı iyi değerlendirirler. Allah yolunuzu açık etsin" dedi.

Vali Güzeloğlu da Mersin'e sıcak bir günde geldiğini, şimdi de sıcak bir sevgiyle ayrıldığını söyledi. Valilik görevinde 13 yılı geride bıraktığını ifade eden Güzeloğlu, "Mersin atandığımız 4'ncü ildi. Bu kentin her köşesindeki vatandaşımızın sevgisini ve dostluğunu kazanmanın mutluluğuyla ayrılıyorum. Bir idareci için bundan daha büyük hediye olabilir mi? Mersin küçük Türkiye'dir. Hemen her dilden, dinden, ırktan, kimlikten insanla bu kentte buluştuk, kucaklaştık, barışık yaşadık. Diğer yandan da sizlerle, Mersin'e değer katan insanlarla tanıştım, sizleri kardeşlerim olarak gördüm. Kentimiz için ortak pek çok çalışmanın altına birlikte imza attık. Umarım gelecek her gün Mersin ve sizler için güzellikler getirir. Mersin'deki gelişmeler benim hep ilgi alanımda kalacak, hep takibimde olacak. Özellikle de Mersin İdmanyurdu. Gün olur memlekete hizmet yolunda yine bir noktada buluşuruz" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Güzeloğlu'dan Girişimci İş Adamlarına Veda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement