Vali Güzeloğlu, İl İdare Şube Başkanları ile Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Vali Güzeloğlu, İl İdare Şube Başkanları ile Bir Araya Geldi

Vali Güzeloğlu, İl İdare Şube Başkanları ile Bir Araya Geldi

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, İl İdare Şube Başkanları ile toplantı gerçekleştirildi.

09.10.2015 09:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, İl İdare Şube Başkanları ile toplantı gerçekleştirildi.

Kocaeli idare şube başkanları, idarede birliğin sağlanması, kamu kurum ve kuruluşlarının ahenkli çalışması, kurumlar arası işbirliği ile koordinenin sağlanması ve vatandaşa sunulan hizmetlerde kalitenin yükseltilmesi amacıyla, Valilik makam toplantı salonunda Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ile toplantı gerçekleştirildi.

Vali Güzeloğlu'nun başkanlığında gerçekleşen toplantıya Vali Yardımcısı Ekrem Erdoğan, TÜİK Kocaeli Bölge Müdürü Zeki Bostancı, Doğu Marmara Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Musa Aydemir, Kocaeli Defterdarı Dursun Ali Özel,Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Şenol Ergüney, İl Sağlık Müdürü Dr. Mürsel Durmaz, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Sinan Öztürk, İl Müftüsü Yusuf Doğan, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Vergi Dairesi Başkanı Erhan Coşkun, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümnü, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın, Çalışma ve İşkur İl Müdürü Ulvi Yılmaz, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Ersan Aytaç, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Muzaffer Çintımar, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü İlhan Özel, İl Kadastro Müdürü Kemal Memiş, Kültür ve Turizm İl Müdürü Adnan Zamburkan, Kocaeli Meteoroloji İstasyon Müdürü Sefer Kaçmaz, Sosyal Güvenlik İl Müdürü Nurettin Nacar, Ticaret il Müdür Vekili Veysi Uzunkaya katıldı.

Toplantıda kurumsal işbirliğinin, kurumsal iyileştirmelerin, performans ve kalite yönetimi ile kamuoyuyla ilişkilerin ön plana alınmasını ve personelin motivasyonunu artırıcı faaliyetler yapılarak, vatandaşa sunulan hizmetlerin en kısa sürede ve kaliteli olması konularındaki hedeflerini paylaşarak,birlikte hareket edilmesi hususunda gerekli tedbirlerin alınması kararlaştırıldı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Güzeloğlu, İl İdare Şube Başkanları ile Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement