Mersin Valisi Güzeloğlu'nun Veda Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

Mersin Valisi Güzeloğlu'nun Veda Ziyaretleri

Mersin Valisi Güzeloğlu\'nun Veda Ziyaretleri

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Mersin Uluslararası Liman İşletmesine veda ziyaretinde bulundu.

23.09.2014 20:08  Güncelleme: 20:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Mersin Uluslararası Liman İşletmesi'ne (MIP) veda ziyaretinde bulundu.

MIP Genel Müdürü İsmail Hakkı Tas, Genel Müdür Yardımcısı Kelvin Tan ve Operasyon Grup Müdürü Ahmet Vardar, Finans Grup Müdürü Yüksel Nuri Peker, Ticaret Grup Müdürü Buğra Bilginer ile bir araya gelen Güzeloğlu, Mersin Limanı'nın, Mersin'in uluslararası kent kimliğinin sadece Türkiye'nin değil dünyanın çok önemli liman kenti kimliğinin en önemli kurumsal yapısı olduğunu aktardı. Güzeloğlu, "Türkiye'nin gelişmesini Mersin üzerinden değerlendirip, hamd olsun hem limanımızın hem ilimizin hem de ülkemizin gelişmesine görev süremiz içerisinde tanık olmanın mutluluğunu yaşadım. İstanbul'dan sonraki en önemli liman kenti Mersin, çok güzel bir geleceğe yol alıyor. Ülkemizin kuruluş yıldönümü olan 2023 yılında dünyanın en büyük ilk 10 ülkesi ve ekonomisi olma hedeflerinin önemli taşıyıcılarından, 500 milyarlık dış ticaret hacmi hedefine doğru ilerleyen Mersin Limanı, ülke ekonomisine doğrudan katkı sağlayan çok ciddi kazanımları ilimiz ve ülkemiz ile buluşturan kurumumuzdur. Limanımızın, imza atılan yeni ortaklık projesi, istihdam sayısının 10 binlere yaklaşması, Türkiye'nin dışa açılan kapısı olması ülkemize kattığı değerlerin başında geliyor. Ben Liman Müdürümüzü ve arkadaşlarımızı ilimiz ve ülkemiz için gerçekleştirdikleri hizmetlerden dolayı tebrik ediyor, limana dayalı genişleme çalışmasının ve devam eden tüm çabaların hayırlar getirmesini diliyor, Mersin'in zenginliğine kattıkları kazanımlar adına teşekkür ediyorum" dedi.

Mersin Uluslararası Liman İşletmeleri Genel Müdürü İsmail Hakkı Tas ise, "Mersin, kalkınmaya dönük çok büyük dinamikleri olan bir yer. Böyle bir ortamda, ülkemizin geçtiği zor dönemler dahil istikrarımızla çok ciddi yatırımlar yapıldı, yapılmaya devam ediyor. Sizin bu kuruma ve Mersin'e katkınız tartışılmaz. Bizlere gösterdiğiniz desteğe çok teşekkür etmek istiyorum. Gerçekten ilimize çok güzel katkılarınız oldu. Yeni görevinizde başarılar diliyorum" diye konuştu.

Genel Müdür Tas, Vali Güzeloğlu'na ziyaretin anısına üzerinde denizcilik sembollerinin bulunduğu plaket takdim etti. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mersin Valisi Güzeloğlu'nun Veda Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement